Annonce
Randers

Bøderegn til unge på Justesens Plæne

Det gode vejr lokker de unge på Justesens Plæne, og i fredags var der flere, der ikke kunne finde ud af at overholde forsamlingsforbuddet på ti personer. Så de måtte til lommerne og betale 2500 kroner pr. snude, oplyser politiet. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Fredag aften valgte flere unge at overhøre politiets påbud om ikke at være samlet flere end ti personer i en gruppe. Det kom til at koste 2500 kroner pr. næse, da politiet senere kom igen for at tjekke.
Annonce

Randers: Det gamle motto, at hvis man ikke vil høre, må man føle, må flere unge mennesker gå rundt og sande, efter, hvad der skulle være en hyggelig aften på Justesens Plæne i kammeraters nærvær.

- Vi kører jo patrulje i disse coronatider og har Justesens Plæne som et hot spot, hvor der erfaring for at der er fare for at forsamlingsforbuddet på maksimalt ti personer overtrædes. Og vi var forbi flere gange fredag aften og rådgav og vejledte en gruppe unge mennesker, der var for mange i en gruppe. Da vi kom forbi senere, var de stadig for mange, og de havde altså valgt ikke at efterkomme politiets påbud. Og så vankede der bøder, siger vagtchef, politikommissær Per Bennekov, Østjyllands Politi.

Det koster 2500 kroner pr. m/k.

Det skulle ellers være ret ligetil at følge reglerne netop på justesens Plæne, hvor Randers Kommune har tegnet kridt-cirkler op, så besøgende kan se, hvor de kan være, uden at komme for tæt på hinanden.

Vagtchefen lover, at der også lørdag og i hele pinsen køres patrulje i Randers, for at kontrollere corona-adfærden.

- Der loves jo godt vejr, så det betyder at mange kommer ud, siger Per Bennekov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce