Annonce
Østjylland

Skolebørn måtte springe til side: Knallertkører endte med flere sigtelser

Under en politijagt måtte skolebørn springe til side, da en knallertkører nægtede at standse. Foto: Kim Haugaard
Annonce

Auning: Mandag morgen kørte en motorcykelbetjent i Auning, da han på Kirkevej blev opmærksom på en knallert, der med det samme drejede gashåndtaget i bund, da han fik øje på betjenten.

Betjenten satte efter og tændte for både horn og blink, mens han kørte efter knallertkøreren ad Gjesingvej og Egernvej og ad et stisystem gennem skoven frem til Østervangs Allé. Her vendte knallertkøreren rundt i en forhave og kørte retur ad Østervangs Allé, Østergade og Sdr. Fælledvej.

På Sdr. Fælledvej var både skolebussen og forældre igang med at aflevere børn til skolen for enden af vejen, svingede knallertkøreren ind foran skolebussen og på fortovet, hvor han igen drejede gashåndtaget i bund, så to mindre børn måtte springe til siden for ikke at blive påkørt. Knallerten fortsatte til stadion og ud på Sdr. Fælledvej, hvor han blev standset af en politipatrulje, der havde stillet sig klar til tage imod ham.

Den 15-årige dreng på knallerten havde ikke brugt blinklyset, under sin færd rundt i Auning. Han endte dog med syv sigtelser for manglende signalgivning. Desuden blev han sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for at køre uden nummerplade, for at køre på en ulovlig knallert og så regner Østjyllands Politi med, at han bliver sigtet for at have bragt andres liv og førlighed i fare.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Norddjurs For abonnenter

Lukning af foderfirma har tvunget minkavler til aflivning af avlsdyr: - Så vidste jeg jo godt, at løbet var kørt

Annonce