Annonce
Randers

Børn valfartede til koncert og leg

<p>Oust Mølle Rock handler også oma t bruge kræfter og lege. At springe fra sten til sten i bækken er vældig populært. Indsendt foto</p>

Oust Mølle Rock er en populær begivenhed, der i går fejrede 25 års jubilæum med det største publikumstal nogensinde. Nemlig 6000.

Der blev rocket, sunget, skreget og leget for fuld styrke, da 5.500 børn fra 0.-6. klasse blev sluppet løs på festivalpladsen sammen med deres 500 voksne for at være med til årets børnekoncert nummer 1 i Randers: Oust Mølle Rock.
Oust Mølle Rock handler også oma t bruge kræfter og lege. At springe fra sten til sten i bækken er vældig populært. Indsendt foto
For 25. år i træk stod Oust Mølle Skolen som vært ved en koncert, hvor det handler om børn, deres musik og deres leg.
Wafande var hovednavnet på den 25. Oust Mølle Rock koncert. Indsendt foto
For selvom hovednavnet Wafande kunne trække den store opmærksomhed sammen med de andre navne på programmet, så drejer det sig også om at lege, hoppe på sten i bækken og frem for alt fouragere ved de mange boder, der i dagens anledning var stillet op. Slik, sodavand, chips og alle de andre rare sager, som de voksne kalder usunde, gik som varmt brød. Det samme gjorde de 40 bradepander med kage, som frivillige har bagt.
Annonce

150 frivillige

»Uden de mange frivilliges hjælp, kunne vi aldrig nogensinde afvikle dette her arrangement,« siger den nye skoleleder Heine Skovbak Iversen, der tiltrådte for kort tid siden.
Og han er overvældet over den hjælp, som festivalen får.
»125 frivillige har gjort et fantastisk arbejde. Det samme har skolens 25 lærere. Det er vildt imponerende,« siger Heine Skovbak Iversen, der også kunne glæde sig over, at festen var større end nogensinde.
»Vi plejer at være 5.000. I år var der 1.000 flere tilmeldte. Det betød, at vi måtte udvide festival-arealet,« siger skolelederen, der også skulle have plads til endnu flere hoppeborge.
Annonce

Dejligt festivalvejr

11 af slagsen blev sat op på Oust Mølle Skolens arealer og forvandlede den smukke park til glad og spraglet tivoli.
Foruden Wafande, kunne man nynne med til lokale bands som Oust Mølle Band, Firkløverbandet, Fussingøegnens Friskoles Band og Jennumparkens Børnekor.
Alt klappede. Selv vejret var tilregneligt. Da festen var slut kl. 12, kom der fire minutter senere nogle smådryp. Resten af tiden var det rent festivalvejr - ikke for varmt, ikke for koldt.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce