Annonce
Randers

Børnekoncert med musik, vand og historiske rim

Musiker Mikkel Fros Nordin er klar med både stemmelæber og guitar, når han indtager Fjordens og Kystens Dag søndag 26. maj. På billedet her giver Mikkel Fros Nordin den gas på Naturcenter Randers, da han i 2017 samarbejdede med Museum Østjylland om en tilsvarende billedbog om Gudenåen. Fotokilde: Museum Østjylland

Ørsted: Med fuld musik og sang fejrer Museum Østjylland Fjordens og Kystens Dag. De flinke mennesker på Kyst- og Fjordcenteret har inviteret museet indenfor, eller rettere udenfor, i centerets dejlige områder med frisk forårsluft og masser af dejlig natur. Sådan lyder det i en pressemeddelelse.

Fjordens og Kystens Dag med børnekoncert med musik og historiske rim foregår søndag 26. maj klokken 13 - 14 på Kyst- og Fjordcenteret, Voer Færgevej 123, Ørsted, og der er gratis adgang.

Familier og naturelskere har i flere år valfartet til Kyst- og Fjordcenteret for at deltage i det årlige arrangement, hvor fjordens og kystens omgivelser er i centrum. Men i år er der også nye oplevelser på bedding. Projektet "Kysten er klar" skydes nemlig i gang denne søndag med årets første koncert.

- Vi byder simpelthen på en koncert for de små med uropførelsen af rim og sange fra billedbogen 'Kysten er klar'. Musiker Mikkel Frost Nordin synger og spiller sangene fra bogen. De handler jo alle sammen om, hvad der er sket langs Djurslands kyster i flere tusind år, fortæller museumsinspektør Lisette Berg Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce