Annonce
Randers

Bøvl med brandalarm i nattelivet

Arkivfoto: Annelene Petersen
Den automatiske brandalarm hos Rustik og Flamingo gik flere gange natten til lørdag, og Beredskab og Sikkerhed Randers rådede natklubbens personale til at lukke folk ud, så der kun var 150 gæster tilbage i lokalerne. Forpagteren valgte dog i stedet at sætte anlægget i drift, og der skete da heller ikke mere.
Annonce

Randers: Der var bøvl med den automatiske brandalarm på baren og natklubben Rustik og Flamingo i Middelgade natten til lørdag, og Beredskab og Sikkerhed Randers måtte rykke ud til stedet klokken 01.01 lørdag.

- Hele fire detektorer meldte om brand, men der var noget galt med anlægget, for der var ikke ild. Mens beredskabet var til stede, gik alarmen igen, siger beredskabsinspektør Jørgen Hansen, Beredskab og Sikkerhed Randers.

Han forklarer, at det koster 6000 kroner, hver gang en udrykning sker til en automatisk brandalarm, når der ikke er brand. Det, der kaldes en blind alarm fra automatiske brandalarmeringsanlæg, som er alarmer, der er udløst utilsigtet, og uden at der er tale om en egentlig brand.

- Men fordi vi allerede var til stede anden gang, den gik, så slap ejeren med at betale én gang. Vi rådede personalet til at lukke folk ud, så der kun var 150 personer til stede i lokalerne, for det er det antal, der må være, uden at der skal være en automatisk brandalarm. Men det valgte de nu ikke at gøre, og i stedet blev anlægget sat i drift, siger beredskabsinspektøren.

Han oplyser, at der da heller ikke kom flere blinde alarmer fra stedet.

Forpagter af Rustik og Flamingo, Kent Mauriticio Kristensen, fortæller, at det er et anlæg, som stedet har haft et års tid.

- Det er rimeligt nyt, og vi skal lige lære det at kende. I begyndelse var der en del problemer med det, der minder om de her fejlmeldinger fra fredag aften, men siden har det faktisk kørt upåklageligt, lige til fredag aften. Nu får vi firmaets teknikere til at se på det. Jeg valgte at lade det køre videre i drift fredag aften, og der skete da heller ikke mere, siger forpagteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Henrik Knudsen efter selvmord i Elvis-familie: I den verden er der kun en ting, der tæller. Succes

Randers

Memphis Mansion tynget af Mandelas datters død: - Hun var sådan et sødt menneske

Annonce