Annonce
Østjylland

Bag om Rigmor-klummen: Jeg kunne ikke lave den som objektiv fortælling

Niki Ranch og familien fik uventet besøg af Rigmor fredag aften - det blev til en klumme i avisen onsdag. Vi skal lige understrege, at venstre halvdel af billedet er et genrefoto.

Et uventet besøg tidligt fredag aften blev til en facebook-opdatering, som efterfølgende blev til en klumme i avisen. Hør Niki Ranch fortælle om sit møde med demente Rigmor her.

Annonce

AARHUS: Da det fredag aften ringede på døren hjemme hos journalist Niki Ranch og hans familie, stod der en ældre dame udenfor. Rigmor. Hun vidste ikke, hvor hun boede og var i øvrigt ikke helt sikker på, hvorfor hun havde ringet på netop der.

Rigmor er dement, var gået fra et nærliggende lokalcenter og kunne nu ikke finde hjem igen. Efter lidt snak frem og tilbage blev Niki og familien enige om at ringe efter politiet, som sørgede for at Rigmor kom hjem i god behold.

Men oplevelsen afstedkom en snak med familiens to små børn om demens, og efterfølgende skrev Niki en Facebook-opdatering og efterfølgende en klumme, som du kan læse i onsdagens avis - og naturligvis på stiften.dk.

Men hvorfor skulle det være en klumme og ikke en artikel om udfordringerne med demens? Det kan du høre Niki Ranch fortælle om her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Overhaling gik helt galt

Sport For abonnenter

Billeder og reportage fra premieresejr i Hornbæk: Dobbelte målscorere, cheftrænere i aktion og en kandidat til årets mål

Østjylland For abonnenter

Et spørgsmål om signalværdi: Nej til udvidelse af Kattegatcentret var det rigtige

Annonce