Annonce
Randers

Bagedyst-kendis scorede drømmelejligheden: Flytter ind i Thors Tårn

KPC har bygget de sidste etager på Thors Tårn. De er nu ved at hænge altaner op. Fortæller byggeleder Ulrik Olesen. Foto Annelene Petersen
1. september stiger sandsynligheden for at støde på den folkekære bagedyst-kendis Micki Cheng i Randers' gader betragteligt. Han har sammen med manden Michael Nielsen købt en lejlighed i det omdiskuterede højhusbyggeri, Thors Tårn.

Randers: Micki Cheng har fundet lejligheden, hvor han og manden Michael Nielsen kan bo de næste 40 år. Håber han.

Efter at have fået solgt deres sommerhus i Fjellerup, gik jagten ind på en stabil base.

Der var dog et par kriterier, der skulle være opfyldt. Det skulle være større end sommerhuset, gerne nybyg, og så skulle køkkenet selvfølgelig være i orden.

Annonce

- Så faldt vi over lejlighederne i Thors Tårn. Der er fantastisk udsigt over hele byen, og vi har skoven lige i baghaven. Men de blev solgt ret hurtigt, så vi blev nødt til at slå til. Det var faktisk næsten et impulskøb, griner han.

Lejligheden er købt, uden at parret har set andet end plantegninger. Efterfølgende har Michael Nielsen dog været inde og se på et gulv. De glæder sig derfor til at se lejligheden, når der er åbent hus i slutningen af april.

Tilbage til Randers

I det lille sommerhus i Store Sjørup, hvor parret bor midlertidigt, indtil lejligheden i Randers er klar, ligger der adskillige sengekataloger på bordet. Indretningsprocessen er de nemlig tyvstartet på.

- Det bedste tip skulle være at lade være med at begynde at indrette lejligheden, inden man har set den. Men vi er selvfølgelig allerede i fuld gang, griner han.

Micki Cheng og hans partner flytter ind i Thors Tårn i Randers - lige nu holder de dog til i et sommerhus på Norddjursland. Foto: Annelene Petersen

Valget faldt på Randers, fordi parret kommer tættere på Michael Nielsens job i Langå, og samtidig er de tæt på motorvejen, to lufthavne og Micki Cheng har derfor mulighed for at køre rundt til jobs i hele landet.

Faktisk var det også i Randers, at parret for første gang flyttede sammen.

- Så det bliver også lidt hyggeligt at komme tilbage, smiler den 31-årige tv-personlighed.

Kom helt tæt på Micki Cheng i portrættet lige her.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC melder udsolgt til pokalfinalen: - Det forslår som en skrædder i helvede

Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce