Annonce
Randers FC

Bager tæt på scoring i vildt dansk comeback

Jonas Bager, her i aktion for Randers FC, lavede et fint indhop for U21-landsholdet mod Belgien. Arkivfoto: Scanpix.
Randers FC-spilleren var med til at vende billedet for det danske U21-landshold, der slog Belgien med 3-2 i Slagelse på to scoringer i overtiden.

Slagelse: Randers FC-spilleren Jonas Bager kom på banen 22 minutter før tid og var med til at vende billedet for det danske U21-landshold, der med to scoringer i overtiden vandt 3-2 over Belgien i onsdagens testkamp i Slagelse.

Da de 90 minutter var gået, var Danmark ellers bagud 1-2. Men først udlignede Jonas Wind, og i fjerde overtidsminut sørgede Jens Stage for dansk jubel, da han skrabede bolden i mål fra kort afstand.

Få minutter tidligere havde Jonas Bager været tæt på at score til 2-2, da han stødte med frem fra forsvaret og sendte et godt langskud mod mål, men den belgiske keeper nåede ud i fuld længde og fik pareret afslutningen.

Bager måtte tage plads på bænken, da landstræner Niels Frederiksen valgte at starte med Asger Sørensen, Victor Nelsson og Jacob Rasmussen i det danske tre-mands-forsvar. Men efter 68 minutter kom Bager ind for en skadet Asger Sørensen, og Randers FC-spilleren leverede et fejlfrit indhop mod et belgisk mandskab, som dog heller ikke havde meget at byde på offensivt.

Alligevel kom de foran på to scoringer inden for et minut i slutningen af første halvleg. Først ville en upresset Mads Valentin lægge bolden tilbage til målmand Daniel Iversen, men glemte at holde øje med keeperens position. Iversen var på vej ud af målet og kunne blot se til, da bolden fra Valentins højrefod trillede langsomt ind over stregen.

Minuttet senere ramlede det igen for det danske mandskab. Anfører Mathias Jensen forsøgte sig med en hasarderet dribling, men mistede bolden i en farlig position. Kuglen havnede hos Francis Amuzu, der løftede den ind over Iversen til belgisk tomålsføring.

Både før og efter pausen var Danmark dog rigtig godt med og skabte også de fleste chancer.

Niels Frederiksens tropper kom da også ud til anden halvleg med frisk mod. Der var spillet mindre end to minutter, da Belgiens forspring blev halveret.

Bolden havnede efter et par tilfældigheder for fødderne af Andreas Skov Olsen, og den brandvarme FC Nordsjælland-angriber sendte den koldblodigt ind bag den belgiske målmand med et fladt spark.

I slutfasen havde Danmark flere gode muligheder for at udligne. Men alt pegede i retning af det tredje nederlag i træk til det danske talenthold.

Tilskuerne i Slagelse fik dog en vild afslutning at gå hjem på. Først lykkedes det Wind at udligne, og siden tog Danmark ovenikøbet sejren. Joel Kabongo nåede højst efter et hjørnespark og headede bolden ned til en fri Jens Stage, der scorede til 3-2 fra kort afstand.

laab/ritzau

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Confac vil have sunde medarbejdere: Slut med kage og brun sovs - salat og motion på menuen

Randers FC

Sportsdirektør er træt af udsat lokalbrag: - Mest realistisk, at vi finder en dato i marts

Annonce