Annonce
Randers HK

Bagspiller rygtes på vej væk fra Randers HK: - Jeg havde håbet at spille en masse

Lene Østergaard har haft svært ved at kæmpe sig til spilletid i Randers HK. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Lene Østergaard havde håbet på mere spilletid efter skiftet fra Team Esbjerg til Randers HK. Ifølge avisens oplysninger kan hun snart være fortid i den kronjyske ligaklub.
Annonce

Håndbold: Der ser ud til at blive tyndet yderligere ud blandt breddespillerne i Randers HK, hvor højrefløjen Amalie Pelzer tidligere i november fik ophævet kontrakten på grund af manglende spilletid.

Randers Amtsavis erfarer, at også Lene Østergaard ser ud til at forlade Randers HK efter første halvdel af sæsonen.

Den 22-årige bagspiller skiftede op til denne sæson fra Team Esbjerg i jagten på mere spilletid.

- Jeg er kommet til et punkt, hvor jeg gerne vil have mere spilletid, og det er også en af grundene til, at jeg har valgt Randers HK. Jeg har stået i skyggen af nogle kæmpestjerner i Esbjerg, så nu glæder jeg mig til et nyt kapitel, sagde hun i april til Randers Amtsavis.

Men også i Randers HK har spilletiden vist sig at være sparsom. Kristin Thorleifsdottir, Julie Pontoppidan, Mai Kragballe, Mia Møller og Nicoline Olsen har alle stået foran i køen, ligesom også unge Ida Callisen er i gang med at blive sluset ind på holdet.

Annonce

Bænket i Skanderborg

Senest sad Lene Østergaard på bænken, da Randers HK i lørdags tabte til Skanderborg.

Efter kampen ønskede hun ikke at kommentere på avisens oplysninger om, at hun er på vej væk fra Randers HK.


Jeg har prøvet at se på, om der var noget, jeg kunne forbedre for at komme tættere på spilletid, men det er så bare ikke lykkedes endnu

Lene Østergaard


Men hun lagde dog ikke skjul på, at hun har gjort sig sine overvejelser i forhold til den begrænsede spilletid hidtil i sæsonen.

- Selvfølgelig har det givet anledning til overvejelser. Jeg spiller håndbold, fordi det er det, jeg elsker og holder af. Jeg havde håbet at spille en masse, men det er det ikke blevet til, og det har jeg kæmpet rigtig meget med. Jeg har prøvet at se på, om der var noget, jeg kunne forbedre for at komme tættere på spilletid, men det er så bare ikke lykkedes endnu, siger Lene Østergaard.

Det kræver vel også, at man får chancen, hvis man skal vise, hvad man kan?

- Ja, det er rigtig nok. Men jeg har det også sådan, at man skal træne godt nok for at kunne komme på banen, og det er jo egentlig det, jeg kan prøve at gøre noget ved.

Annonce

Fåmælt cheftræner

Cheftræner Niels Agesen ønsker ikke at kommentere avisens oplysninger om, at Lene Østergaard snart kan være fortid i Randers HK.

- Den slags holder vi internt, siger Niels Agesen.

Men at hun slet ikke spiller mod Skanderborg, kunne vel godt indikere, at noget er under opsejling?

- Det kan du tolke på, som du vil. Jeg har ingen kommentarer, lyder det med et smil fra cheftræneren.

Lene Østergaard har lavet to mål i ligaen for Randers HK, der spiller efterårets sidste kamp på onsdag hjemme mod Team Esbjerg.

Udover håndbolden læser Lene Østergaard psykologi ved Aarhus Universitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Arkitekten nuancerer billedet af Randers som erhvervsvenlig: Alle vore udenlandske samarbejdspartnere roser Randers

Annonce