Annonce
Mariagerfjord

Bamse-dag hos veteranbanen

Bamse Bo klar til afgang. Foto: Max S. Rasmussen
Bamse Bo inviterer igen i år alle børn til veteranbanens årlige Bamse-dag.
Annonce

Bamse Bo er veteranbanens mascot. Til daglig bor han på Mariager Station.

Han har altid syntes, det er hyggeligt og sjovt at køre med gamle veterantog, og derfor inviterer han igen i år alle børn til veteranbanens årlige Bamse-dag, som afholdes søndag 27. september.

Bamse Bo giver billetten og turen til børnene (indtil 12 år) med det gamle røde diesellokomotiv helt gratis. Det eneste, børnene skal gøre, er at møde op på veteranbanestationen med en af deres bamser – og huske at invitere en voksen med på togturen. Bamsen er ”adgangsbilletten” for ét barn.

Turen med det gamle tog frem og tilbage mellem Mariager og Handest tager små to timer, men der er heldigvis nok at se på undervejs.

Hele familien er naturligvis meget velkommen til at tage madkurven og eftermiddagskaffen med i veterantoget og nyde forfriskningerne.

Den medbragte mad eller eftermiddagskaffen kan man også nyde på Handest Station, hvor der er borde og bænke. Her kan man også besøge stationsmesteren, der sidder i det gamle stationskontor sammen med landpostbuddet. Kontoret er indrettet, som da privatbanen åbnede i 1927. Stationsmiljøet kunne nemt være Korsbæk, og hvem ved, måske møder man ”Røde” eller Mads Skjern på perronen?

Oplysninger om afgang kan ses på www.mhvj.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce