Annonce
Østjylland

Bandetilholdssted genåbnet: Politafspærring af klublokale ophævet

Det er på Kappelvænget i bydelen Herredsvang, hvor bandelokalet ligger. Foto: Google Streetview
Et klublokale i det nordvestlige Aarhus har siden april været afspærret. Men den afspærring bliver nu ophævet.
Annonce

AARHUS: Siden 11. april har et klublokale på Kappelvænget i det nordvestlige Aarhus været lukket, da det var tilholdssted for den ene af parterne i den verserende bandekonflikt, og Østjyllands Politi derfor frygtede angreb fra en rivaliserende bande. Men den afspærring bliver nu ophævet, fortæller politiet.

Fra torsdag klokken 11 er det derfor ikke længere strafbart at opholde sig i klublokalet, men det betyder ikke at Østjyllands Politi slipper grebet.

- Vi holder selvfølgelig nøje øje med stedet, og hvis konfliktbilledet ændrer sig, så er vi klar til udstede et adgangsforbud igen. Vi vurderer, at der fortsat er en konflikt, men der er færre voldelige sammenstød, og lige nu ser det ud til, at banderne holder sig mere i ro. Men vi fortsætter ufortrødent vores efterforskning af dem, og vi er helt klar til hurtigt at skrue op for vores indsats, hvis det bliver nødvendigt, siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen.

Tidligere på måneden blev visitationszonen i området ophævet, Østjyllands Politi vil fortsat have øget patruljering i området, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Anden testrunde i Randers FC efter coronaramt cheftræner: Lettelse på Viborgvej

Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce