Annonce
Østjylland

Bankofest i bolighus: Mere end 500 personer deltog i grenaavirksomheds virtuelle lørdagsbar

Jesper Schmidt (th.), som ejer SchmidtHuset, afholdt sammen med sin bror virtuel banko i weekenden. Undervejs blev der ofte skålet med deltagerne på den anden side af skærmen. Foto: Jesper Schmidt
Møbelforretningen SchmidtHuset har svært ved at få kunder i butikken i de her coronatider, så ejeren, Jesper Schmidt, holdt lørdag en virtuel bankofest for at gøre opmærksom på butikkens webshop.

Grenaa: Det blev lidt af et tilløbsstykke, da møbelforretningen SchmidtHuset i Grenaa lørdag holdt virtuel bar og banko via Facebook.

Over 500 bankospillere havde meldt sig til, så der var travlhed i butikken i dagene op til, så alle de mange deltagere kunne nå at få bankoplader via mail.

Det var ejeren af forretningen, Jesper Schmidt, der sammen med sin bror Jakob sad i bolighuset og råbte tal op, mens deltagerne kunne følge det live på det sociale medie.

- Vi lavede da lidt småfejl undervejs, og da den første ringede ind med banko, glemte vi helt at tjekke hendes bankoplade, inden hun fik sin præmie. Men vi fik hurtigt styr på det, og vi har fået mange tilbagemeldinger på, at det var en super eftermiddag, siger Jesper Schmidt.

Annonce

Engagerede deltagere

Præmierne var gavekort og produkter fra møbelforretningens webshop.

Butikken har fortsat åbent, men på grund af coronaepidemien har de færre kunder end normalt. Det virtuelle bankospil var derfor en sjov måde at komme i kontakt med kunderne på.

- Imens vi råbte tal op, fik vi en masse kommentarer fra deltagerne. Der blev skrevet "ryst posen" og "skål" mange gange. På et tidspunkt ville én vide, hvor lang tid Jakob kunne holde vejret. Det kunne han i 19 sekunder, og så blev det næste bankotal selvfølgelig 19, fortæller Jesper Schmidt, som glæder sig over interessen.

- Vi holdt også bankospillet for at gøre opmærksom på, at vi jo har en webshop, og imens der er meget stille i forretningen i de her uger, oplever vi en stigende omsætning på vores hjemmeside, siger ejeren.

Selvom det i første omgang var en succes med en virtuel bankofest, skal folk ikke forvente, at det kommer igen lige med det samme, men Jesper Schmidt vil ikke afvise, at det eksempelvis kan dukke op igen som julebanko.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce