Annonce
Randers

Beautycos åbnet i Brødregade: Folk kan ikke sidde derhjemme ved pc'en og dufte eller føle på en vare

Sofie Petersen er butiksansvarlig i den nyåbnede Beautycos i Brødregade i Randers. Foto: Anne Myrup Pedersen
Kæde af skønhedsforretninger har åbnet sin tiende butik.

Randers: Butikskæden Beautycos, der forhandler alle former for skønhedsprodukter, og som har mere end 30.000 varenumre i sit sortiment, er netop rykket ind i Brødregade 5.

Bag disken i butikken i Randers står Sofie Petersen, der er butiksansvarlig i Randers-forretningen.

Hun er oprindelig udlært i nabobutikken, Matas i Brødregade, og har siden arbejdet som makeupartist hos Mac Cosmetics. Egentlig er hun nordjyde, men hun kom til Randers for otte år siden. I dag bor hun på Djursland.

- Men det er hyggeligt at komme tilbage til byen. Jeg har allerede oplevet, at der er kunder, der genkender mig fra tiden i Matas, fortæller Sofie Petersen.

Annonce

Virksomhed i vækst

Beautycos blev grundlagt for 11 år siden af Henrik Asmussen, der tidligere havde arbejdet i en helt anden branche, nemlig som sælger for blomstergrossisten Gasa. Han ejer stadig virksomheden og er dens administrerende direktør.

I dag består virksomheden af 10 fysiske butikker samt en netbutik. I år åbnes foruden den nye butik i Brødregade også en butik på Trianglen i København. Kædens hovedsæde ligger i Odense.

- Nethandelen fylder mere og mere. Vi kan mærke det i detailbutikkerne. Men vi er trods alt ikke kommet så langt, at folk kan sidde derhjemme ved pc'en og dufte eller føle på den vare, de er interesserede i, siger Henrik Asmussen i forbindelse med åbningen af butikken i Randers.

- Det at "ose" er en del af det feminine køn. Og vi elsker folk, der kommer ind og "oser" og lader sig inspirere, erklærer Henrik Asmussen.

Målet er, at der skal holdes samme priser i de fysiske butikker som i nethandelen.

Online med udlandet

Online-butikken har også udenlandske kunder, blandt andet i Norge, Sverige, Storbritannien og Tyskland. Og især det tyske marked er i vækst og har været det gennem det seneste halvandet års tid.

- Mange tyske kunder får øjnene op for skandinaviske produkter, som ikke forhandles i Tyskland, forklarer Henrik Asmussen. Derfor står han overfor at skulle ansætte tysksprogede medarbejdere.

Beautycos beskæftiger på landsplan omkring 100 medarbejdere, og selskabet bag butikkerne kom ud af 2018 med sit hidtil bedste regnskab. Det viste et overskud på 12,7 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Torsdagens færdselulykke ved Harridslev: 28-årig motorcyklist ramt af 57-årig bilist

Annonce