Annonce
112

Beboere fik morgenkaffen galt i halsen: Vildfaren bus kørte ind i bil, lyssignal og boligblok

Arkivfoto: Kim Haugaard
Annonce

Hammel: Beboerne i en boligblok på Nørrevangsvej fik sig torsdag morgen klokken 07.39 noget af et chok, da en bus pludselig hamrede ind i gavlen på ejendommen.

Buschaufføren, en 61-årig kvinde, var kommet kørende ad Thorsvej, da hun af ukendte årsager fortsatte sin kørsel på trods af, at der holdt en bil foran. Bussen ramte først bilen, som blev ført af en 63-årig mand, dernæst et lyssignal og endte til sidst på den modsatte side af vejen med fronten direkte ind i boligblokken.

Hverken bussens passagerer eller den 63-årige mand kom noget til ved uheldet, mens den 61-årige buschauffør blev kørt til kontrol på skadestuen. Hun slap dog umiddelbart med mindre skader.

Sammenstødet med boligblokken medførte skader på gavlen, der skulle tilses nærmere af en bygningskonstruktør, før beboerne igen blev tilladt adgang til deres lejligheder.

I forbindelse med uheldet blev krydset spærret, mens en bilinspektør undersøgte uheldsstedet nærmere. Først omkring klokken 11.00 blev bussen trukket fri og kørt væk fra stedet, hvorefter der igen blev åbnet for trafikken. Østjyllands Politi afventer nu bilinspektørens rapport for at få afklaret hændelsesforløbet og årsagen til uheldet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fem ting vi lærte af sejren i Hobro: Bundgaard-debut, karantænefare og et mirakel fra puljesejr

Annonce