Annonce
Erhverv

Bedste takeaway kåret i Norddjurs Kommune: Et varmt skulderklap i en svær tid

Underdog Food blev kåret som Norddjurs' bedste takeaway i øst. Michella Christensen Nedergaard og to medarbejdere fra Underdog Food ses her sammen med formand for kommunalbestyrelsens erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalg, Else Søjmark. Pressebillede
Brugerne har peget på to spisesteder som "Norddjurs’ Bedste Takeaway".

Norddjurs: Underdog Food i Grenaa og Apetit i Auning blev vinderne i ”Hold Gryderne i Kog”-kampagnen om det bedste takeaway-sted i Norddjurs Kommune. 1500 borger deltog i brugerafstemningerne.

42 restauranter og cafeer blev oprindeligt indstillet, da erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget i Norddjurs Kommune sammen med de tre erhvervsforeninger Handel Grenaa, Auning Handel & Erhverv samt Erhverv Grenaa tog hul på kampagnen ”Hold gryderne i kog”, og opfordrede borgerne til at komme med bud på, hvem der var ”Norddjurs’ Bedste Takeaway”.

Ved en indledende brugerafstemning blev der nomineret seks finalister, tre i den vestlige del af kommunen og tre mod øst: Restaurant Madam Blå, Auning Kro, Apetit, Guldkyllingen, Underdog Food og Meineche's. Efter endnu en brugerafstemning blev vinderen i øst Underdog Food i Grenaa og i vest Apetit i Auning.

Apetit blev kåret som Norddjurs' bedste takeaway i vest. Berit Lanther og Michael Nielsen fra Apetit ses her sammen med formand for kommunalbestyrelsens erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget, Else Søjmark. Pressebillede

Der var stor glæde og stolte miner hos ejerne, da de fik besked om resultatet og efterfølgende besøg af formand for erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget Else Søjmark, der overrakte diplom og blomster sammen med en flot champagne- og vingave.

- I har vundet, fordi I både leverer god mad, service og et brand, som jeres kunder holder af, og som de gerne ser har succes, slog Else Søjmark fast ved uddelingerne, og fortsatte:

- Det synes jeg er stort for en lokal restauratør, og det har I grund til at være stolte af. Det er et varmt skulderklap i en svær tid.

Hele idéen bag den kommunalt støttede kampagne har været at understøtte restaurationsbranchen i Norddjurs, og konkurrencen har været lagt i hænderne på de tre erhvervsforeninger, der i samarbejde har stået for gennemførslen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce