Annonce
Sport

Bekymret David Nielsen efter nyt nederlag: - Lige nu er vi et sted, som ikke er særligt godt. Og det skal vi ud af hurtigt

AGF tabte 0-2 til Randers FC i den første pokalsemifinale. Foto: Scanpix
AGFs problemer rækker lige nu ud over torsdagens nederlag i pokalturneringen, mener cheftræner David Nielsen, der kalder sit holds tilstand bekymrende.

FODBOLD: Der var tunge skyer over Ceres Park torsdag aften. Og det var ikke kun på grund af regnen.

AGFs 0-2-nederlag til Randers FC - i forlængelse af 0-2-nederlaget i Farum i søndags - skaber panderynker i Superligaklubben.

- Vi har ikke vores hold hvor vi gerne vil have det lige nu. Det var meget tydeligt i søndags og det var også tydeligt i dag. Første halvleg kunne vi egentlig godt leve med, men i anden halvleg var vi langt væk og ikke noget særligt godt sted som hold.

- Det skal vi få løst lynhurtigt, og det handler ikke bare om pokalturneringen. Det handler i den grad også om at få vores hold repareret til de kampe, der kommer nu, fordi de kommer tæt, sagde David Nielsen efter nederlaget til Randers i den første pokalsemifinale

Annonce

Skal lynhurtigt tilbage

Hvad er der galt?

- Overordnet set handler det om den tro og entusiasme, vi er vant til at spille med. Det er sindssygt vigtigt, at vi har det som hold, og den mister vi lidt på vej ud i den kamp her. Vi mangler overskud, spilleglæde, kvalitet på bolden, bevægelse og selvtillid. Og når vi mangler alt det, så er der kun én, der har ansvaret for det, og det er mig.


Én ting er at tabe en fodboldkamp, men at tabe den på den måde, vi gjorde, gør ondt på spillerne.

David Nielsen


Er du bekymret for det sted, I er lige nu?

- Ja, selvfølgelig er jeg det. Med to kampe på det niveau her, så skal vi arbejde med tingene. Vi skal nok få vores fodboldhold tilbage, og det skal vi gøre hurtigt. Men der er ingen grund til at camouflere det. Lige nu er vi et sted, som ikke er særligt godt. Og det skal vi ud af hurtigt.

I spiller hver tredje, fjerde dag for tiden. Hvordan kan I nå at reparere på det her?

- Det må vi gøre i kampene og mellem kampene. Vi skal finde lynhurtigt tilbage til de ting, vi har været gode til. Der er ikke nogen, der er mere skuffet lige nu end spillerne. Én ting er at tabe en fodboldkamp, men at tabe den på den måde, vi gjorde, det gør ondt på dem, sagde David Nielsen.

AGF møder på søndag FC Midtjylland i Herning og skal torsdag til Randers for at spillereturkamp i pokalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce