Annonce
Østjylland

Belgisk glaskunstner udstiller i Ebeltoft

Sylvie Vandenhoucke udstiller i Glasmuseet. PR foto

Ebeltoft: Fredag 17. januar kl. 17 åbner Glasmuseet Ebeltoft Studyudstillingen Ground Control, der byder på et kig ind i maskinrummet hos den belgiske kunstner, Sylvie Vandehoucke. Hun er internationalt anerkendt for en række markante arbejder i glas, der på én gang nyfortolker og omsætter klassiske teknikker til et samtidigt minimalistisk formsprog.

Gennem en årrække har Sylvie Vandenhoucke koncentreret sig om den systematiske opbygning af monokrome værker sammensat af tusindvis af små enkeltdele. Med Ground Control går hun nye veje. I dette projekt undersøger hun glassets samspil med omgivelserne og teknologien ved at eksperimentere med en metode til 3D-scanning.

Udstillingen indgår i rækken af museets Studyudstillinger; et udstillingskoncept, der giver yngre såvel som etablerede kunstnere mulighed for at præsentere projekter af eksperimenterende og undersøgende karakter, og tilbyder museumsgæsten et indblik i den kunstneriske proces.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Sport

Målrettet BMX-talent blev festens midtpunkt: - Surrealistisk at vinde Årets Sportsnavn

Annonce