Annonce
Randers

Bentøjet er gået i fisk: Telling har sat forretningen til salg

Arkivfoto: Lars Rasborg

Fiskehandler Bent Telling, der har haft fiskebutik på havnen siden 2011, har sat sin forretning til salg.

Annonce

Randers: "Har du et ønske om at få din egen fiskebutik, så har du chancen nu."

Sådan lyder det i en annonce fra ejendomsmægler John Frandsen.

Fiskebutikken Telling på Kulholmsvej på havnen er sat til salg. De 21 kvadratmeter skal ifølge annoncen koste 1,595 millioner kroner.

Avisen besøger indehaver Bent Telling i butikken mellem dagens utal af ekspeditioner.

- Mit helbred vil ikke mere. Jeg har ondt i mine fødder. Jeg går for møj, siger Bent Telling, inden vi bliver afbrudt af næste kunde.

Han fortæller, at lægerne har rådet ham til at tage det stille og roligt. Og bare blive hjemme og være til, inden han begynder at gå igen.

Faktisk havde han en køber på krogen for nylig, men vedkommende sprang fra. Derfor håber han snart at få bid igen, så han kan forlade butikken og pleje sit helbred.

- Jeg håber, der er en, der har lyst til at overtage en kanon forretning. Der er nok at lave, siger Bent Telling, der fortæller, at der cirka hvert tredje minut kommer en ny kunde ind i butikken.

At det ikke er en lystfiskerskrøne, og at teorien holder 100 procent, kan avisens udsendte bekræfte efter besøget onsdag eftermiddag.

Jeg må tage hensyn til min familie. Jeg har to børnebørn, og hvis jeg ikke bare skal sidde henne i et hjørne, er det nu, jeg skal stoppe. Hvis jeg havde været 30 år yngre, så havde jeg sprunget rundt som en gazelle.

Bent Telling, fiskehandler
Bent Telling vil sælge sine butikslokaler på havnen. Arkivfoto: Lars Rasborg
Annonce

Som en gazelle

Bent Telling overtog det lille fiskehus på havnen i 2011 og åbnede forretningen i forbindelse med Randers Ugen samme år. Siden har butikken ageret som byens fisketorv lige ud til vandet tæt på Randersbro.

- Da jeg kom til, havde butikken været lukket i to år. Så arbejdet er blevet gjort fra bunden. Og vi har fået mere og mere travlt med årene, siger Bent Telling, der fortæller om kunder, der til nytår har måttet stå i kø i halvanden time.

Ifølge annoncen har butikken en god, fast omsætning. Der er mulighed for udeservering. Og ønsker man travlhed, så er den mulighed der også. For Bent Telling er det desværre slut.

- Jeg må tage hensyn til min familie. Jeg har to børnebørn, og hvis jeg ikke bare skal sidde henne i et hjørne, er det nu, jeg skal stoppe. Hvis jeg havde været 30 år yngre, så havde jeg sprunget rundt som en gazelle, siger den snart forhenværende fiskehandler.

Sortimentet har været fisk suppleret med røgvarer samt pølser, grillpølser og spegepølser.

Fiskebutikken har suppleret Telling Gårdbutik, der ligger mellem Øster Tørslev og Gjerlev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Anna von Lowzow: - Det der med hele tiden at overtage samtalen, det er så udannet og burde føre til klaps bagi

Randers

Randers Julehjælp: Festpenge i mediehuset går til økonomisk trængte familier

Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Randers

Motorvejen spærret natten til søndag: Kassevogn var væltet og chaufføren sad fast

Annonce