x
Annonce
Randers

Beredskab på lugtjagt: Opgang stank af et eller andet grelt

Beredskab og Sikkerhed Randers var på lugtjagt i nordbyen lørdag aften. Der lugtede grelt af et eller andet i en opgang på Platanvej. Arkivfoto: Scanpix/Iris

Beredskab og Sikkerhed Randers blev kaldt ud til en ikke definérbar, men skarp lugt i en opgang på Platanvej lørdag aften. Flere beboere havde hostet på grund af lugten i løbet af aftenen.

Randers: Næsen kom på overarbejde, da beredskabsinspektør Christian Nøddelund, Beredskab og Sikkerhed Randers, lørdag aften blev kaldt ud til lugtgener i en opgang i et etagebyggeri på Platanvej i Randers. Alarmopkaldet kom ind klokken 22.25, og lød på grim lugt i opgang.

- Og flere af beboerne havde hostet og "kvabbet" noget i løbet af aftenen på grund af lugten. Og der var rigtig nok en grel stank af et eller andet i trappeopgangen, siger Christian Nøddelund, der ikke kunne bestemme lugtkilden.

- Det var ikke ammoniak, men det var som om der havde været et overforbrug af rengøringsmidler på stedet. Anmelderen havde endda luftet godt ud, inden jeg ankom, siger Christian Nøddelund.

Han sikrede sig at stanken ikke kom fra lejlighederne, så alle blev besøgt.

- Vi ved simpelt hen ikke, hvor det kom fra, eller hvad det var. Jeg havde også en lugtdetektor på, men den sagde nul til det hele, siger beredskabsinspektøren, der opfordrede de beboere, som havde hostet, til at søge læge, hvis det fortsatte.

Beredskabsinspektørem fik åbnet et røgopluk, der sad øverst i trappeopgangen og fik yderligere skiftet luften ud i fem-ti minutter, før han kørte igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

15-20 biler holdt klar, da genbrugspladsen åbnede tirsdag morgen: - Det er tiltrængt at få tømt traileren

Annonce