Annonce
Randers

Beredskab på morgenarbejde: Ilden ulmede i ladebygning

Arkivfoto: Annelene Petersen
Beredskab og Sikkerhed i Langå måtte tidligt tirsdag morgen rykke ud, da der klokken 05.58 indgik en melding om gårdbrand i en landejendom på Tebbestrupvej.
Annonce

Tebbestrup: Folkene på Beredskab og Sikkerheds station i Langå måtte tidligt tirsdag morgen rykke ud til en landejendom på Tebbestrupvej lidt vest for Tebbestrup.

Det skyldtes, at der klokken 05.58 kom en melding om en gårdbrand på adressen.

Da beredskabet ankom til stedet, viste det sig, at der havde været ved at gå ild i et korntørringsanlæg, som stod placeret i landejendommens lade. Men heldigvis havde ejeren været hurtigt til at reagere, da han opdagede, at noget var galt.

- Der var så småt gået ild i noget korn, som lå omkring korntørringsanlæggets motor. Men bondemanden havde sørget for, at kornet var blevet skrabet væk rundt om anlæggets elmotorer, så branden ikke kunne brede sig. På den måde reddede han nok sit anlæg, siger beredskabsinspektør Niels Henrik Nielsen fra Beredskab og Sikkerhed.

Beredskabsinspektøren fortæller desuden, at brandfolkene var til stede på ejendommen i en lille time, før de igen tog derfra.

- Vi afsøgte området med termiske kameraer, så vi kunne sikre os, at der ikke lå nogle gløder og ulmede, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Profiler vender tilbage til Europa-jagt

Annonce