Annonce
Randers

Beredskabet i fuld udrykning: Kanoroere væltede rundt i Gudenå

Arkivfoto: Lars Rasborg
Inden beredskabet nåede frem var to kanoroere dog reddet ind via reb fra bredden, oplyser Østjyllands Politi, der ikke nåede at ankomme med en patrulje til stedet, før roerne var meldt uden for fare.

Randers: To kanoroere blev meldt i "havsnød" lørdag eftermiddag, idet kanoen var væltet i Gudenå ved Justesens Plæne.

Meldingen gik ind på alarmen som "drukneulykke", men det viste sig nu at være langt mindre dramatisk.

- To kanoroere i én kano var væltet rundt i Gudenå. Ved Justesens Plæne, og det er rigtigt, at der lød en del udrykning, men både en ambulance, sprøjten, indsatsledervognen og en vogn med redningsbåd blev hidkaldt, så det er jo mange køretøjer, siger beredskabsinspektør Per Allan Nielsen, Beredskab og Sikkerhed Randers.

Han fortæller, at de to roere var reddet i land, da beredskabet kørte ind, så udrykningen blev hurtigt kaldt tilbage.

- Vi sætter båden i ved Bådvænget, det gør vi altid, det er langt det hurtigste, også selv om der skal sejles lidt, siger Per Allan Nielsen, der oplyser, at de to roere havde det godt selv om vandet stadig er koldt at opholde sig i ved denne årstid.

- De fik en lærestreg, efter at have fjumret lidt rundt i kanoen, siger han.

Østjyllands Politi fik også alarm-meldingen, men nåede ikke at sende en patrulje, før kanoroerne blev meldt udenfor fare.

- Det viste sig, at de to blev reddet ind med reb, som nogle havde smidt ud til dem fra bredden. Mere ved jeg ikke, for vi var som sagt ikke på stedet, siger vagtchef, politikommissær Michael Ørum, Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce