x
Annonce
Randers

Beredskabet måtte befri pige, som sad fast i legeredskab

Arkivfoto: Preben Madsen
En pige sad lørdag aften urokkeligt fast i en slags tønde på legepladsen ved Burger King og kom først fri, da beredskabet havde klemt tønden oval.

Randers: En pige fik sig en grim oplevelse, da hun kom til at sidde fast i et legeredskab ved Burger King på Gl. Århusvej lørdag aften klokken 20.40.

- Da vi kom derud sad pigen, jeg vil tro, hun var omkring 12 år, uhjælpeligt fast i en slags tønde på legepladsen. Hun havde fået bukket benene ind under sig og kunne ikke komme op. Hendes mor og far havde prøvet at hjælpe hende op, og der var blandt andet hældt vand i tønden, men det hjalp ikke. Vi fik klemt tønden, så den blev oval, og det fik hendes knæ og fod fri, så vi kunne lirke hende op. Så vi slap for at skulle skære hende fri, siger beredskabsinspektør Jørgen Hansen, Beredskab og Sikkerhed Randers.

Han fortæller, at pigen var bange og ked af det, da beredskabet ankom.

- Men da vi gik, så jeg hun glad kom gående ud ad butikken, og det var da heller ikke nødvendigt at sende hende på skadestuen. Vi havde godt nok bestilt en ambulance, men den sendte vi hjem igen, siger Jørgen Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Langt fra kun ældre og svage indlægges - heller ikke i Randers

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Randers

15-20 biler holdt klar, da genbrugspladsen åbnede tirsdag morgen: - Det er tiltrængt at få tømt traileren

Annonce