Annonce
112

Beredskabet rykkede ud til brand: Måtte redde kvinde ned med stige

En brand på Glarbjergvej sendte en yngre kvinde ud på altanen, hvor hun måtte have brandvæsenets hjælp til at komme ned fra. Foto: Niels Henrik Nielsen
Annonce

Randers: Beredskab og Sikkerhed Randers måtte søndag klokken 12.40 rykke ud til en brand på Glarbjergvej i det nordlige Randers.

Her var der udbrudt brand i en førstesals-lejlighed, og da brandvæsenet ankom, stod lejlighedens kvindelige beboer ude på altanen.

- Da vi lander, står der en yngre kvinde på altanen, som vi må redde ned med en stige, siger Niels Henrik Nielsen, beredskabsinspektør i Beredskab og Sikkerhed Randers.

Ilden i lejligheden var opstået i soveværelset, hvor der var gået ild i seng, hvorefter ilden havde bredt sig til noget tøj og et klædeskab.

- Der var en kraftig brand i soveværelset, og hele lejligheden er røg- og sodskadet, så lejlighedens beboer skal finde et andet sted, men Skadesservice er på stedet for at hjælpe hende videre, siger Niels Henrik Nielsen.

Hvad der har været årsag til branden, vides endnu ikke, og om det kan have være en mobiltelefon i lader, som det engang imellem høres om, kan Niels Henrik Nielsen ikke svare på.

- Nu skal vi have teknikere på, men vi kender umiddelbart ikke årsagen, siger han.

Beredskabet var en times tid efter brandmeldingen stadig på stedet, men kun for at efterslukke, da der var kommet styr på branden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Randers For abonnenter

Nye veje, kryds og bro for millioner i Randers i ny stor plan - se de projekter der har betydning for din trafikale hverdag

Randers

Kvindelig togpassager amok: Råbte af betjente, tabte sin peberspray og ødelagde dør til politistation

Annonce