Annonce
Randers FC

Berg og Greve nedlagde hovedstadens stjerner: - Hvorfor ikke jagte en medalje?

Mathias Greve sikrede sæsonens anden sejr mod FC København. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Lasse Berg Johnsen og Mathias Greve stod for de kronjyske mål mod FC København, og hovedrollerne havde de store smil på til presseseancen efter kampen. Jeg kan ikke forestille mig en bedre følelse, lød det fra matchvinder Greve.

Fodbold: De færreste hold slår FC København to gange i samme sæson.

Randers FC slog hovedstadsklubben 2-1 i efteråret, og søndag aften gjorde de det igen med samme cifre.


Vi har ikke fået smæk til nogle hold i år, og der ligger også gode muligheder for os i mesterskabsspillet.

Mathias Greve, Randers FC


Lasse Berg Johnsen og Mathias Greve cementerede kronjydernes plads i top 6, og efter opgøret var smilene bredere, end hvad mundbindene kunne dække.

- Det kunne ikke været skrevet meget bedre. Vi havde mulighed for at afgøre det i sidste runde mod måske Skandinaviens største hold, og det går vi bare ud og gør. Så var det ligegyldigt med alle andre resultater, sagde Mathias Greve.

Ifølge midtbanespilleren var marginalerne med kronjyderne i nogle situationer, men han roste også sit hold for en god organisation og skarpe omstillinger, da top 6 blev spillet i hus.

- Det betyder en hel masse for os. Randers FC har notorisk haft det svært mod de allerbedste hold de sidste sæsoner, så vi får mulighed for at udvikle den del og bliver matchet mod de bedste. Vi har ikke fået smæk til nogle hold i år, og der ligger også gode muligheder for os i mesterskabsspillet, fortsatte Mathias Greve.

Annonce

Medaljejagt

Sejren betyder, at Randers FC indleder ti kampe i mesterskabsspilet seks point efter AGF på tredjepladsen, og den vil Mathias Greve gerne have fat i.

- Det bliver selvfølgelig svært, for det er nogle dygtige hold, som vi skal kæmpe med, men hvorfor ikke jagte en medalje? Vi skal jagte mest muligt, og sidst vi slog FCK satte vi en stime sammen på seks sejre. Kan vi gøre det igen, ser det spændende ud, sagde Mathias Greve.

Fynboen blev matchvinder ti minutter før tid, men det var Lasse Berg Johnsen, der først kom tavlen.

Han var tilbage i startopstillingen efter en tur på bænken mod AGF, og der går nok et stykke tid, før han starter derude igen.

Han afsluttede et hidsigt løb med at sende bolden i kassen bag Kalle Johnsson i første halvleg.

- Jeg har ikke scoret så meget i min karriere, men jeg sender da nogle ind til træning og har en fin afslutningsfod, så det var dejligt at se den gå ind. Det blev kun bedre af at være mod FC København i den afgørende kamp om top 6, sagde Lasse Berg Johnsen om sit første mål i Randers FC-trøjen.

Annonce

Imponerende nordmand

Ankommet fra den næstbedste række i Norge er Lasse Berg Johnsen gået ind med tårnhøjt niveau på den kronjyske midtbane, og lige i tiden erstatter det ene karrierehøjdepunkt det andet for den 21-årige nordmand.

- Dagens kamp var den største i min karriere, og jeg ser kun positivt på de kommende kampe. Det bliver et nyt skridt i min karriere, men det er kun fedt at blive matchet mod de bedste, lød det fra den norske målscorer.

Også han er klar til at jagte metal i det fine selskab.

- Vi skal drømme om det. Vi har jo vist, at vi kan spille godt mod Brøndby, Midtjylland og København, og så er det bare at tage én kamp ad gangen. Vi skal ud at gøre det svært for de andre med en offensiv indstilling, fortalte Lasse Berg Johnsen, der kunne lade jublen bryde løs med Mathias Greve, efter han flugtede et indlæg fra Mikkel Kallesøe i kassen.

Fra skammekrogen mod AGF til matchvinder mod FC København.

- Det var sindssygt fedt. Matchvinder, top 6, og vi slår FC København på hjemmebane. Jeg kan ikke forestille mig en bedre følelse lige nu, sluttede Mathias Greve.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce