Annonce
112

Berusede hærværksmænd fik flere sigtelser og en lur i arresten

Arkivfoto: Michael Bager

Randers: En kvinde kontaktede søndag morgen klokken 09.05 Østjyllands Politi, da hun havde set to mænd udøve hærværk mod nogle biler, som holdt parkeret på Vestergade. En patrulje ankom kort tid efter til stedet, hvor betjentene fik kontakt til de to mænd, som begge virkede påvirkede af spiritus og muligvis narko.

Betjentene konfronterede mændene med, at de var blevet set udøve hærværk mod biler. Det benægtede de to mænd dog, og begyndte i stedet at råbe op i protest. Betjentene bad mændene dæmpe sig, hvilket dog heller ikke faldt i god jord, og de blev derfor begge anholdt og sigtet for at have begået hærværk.

Den ene af de to, en 42-årig mand, blev så tosset over sigtelsen, at han råbte adskillige uskønne gloser efter betjentene. Det kostede ham i sidste ende endnu en sigtelse, denne gang for fornærmelig tiltale mod en polititjenestemand.

Mandens 24-årige kammerat indkasserede desuden også en ekstra sigtelse oveni hatten, da han blev fundet i besiddelse af diverse former for narkotika. Begge blev efterfølgende kørt til Randers Politigård for at sove branderten ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce