Annonce
Østjylland

Knytnæveslag i ansigtet, knuste spejle og flyvende vinflasker: Besøg hos frisøren gik helt galt

Betjenre blev mødt af en flyvende vinflaske, da de rykkede ud for at tage sig af voldsom mand. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Efter to grove overfald og hærværk i en frisørsalon fortsatte overfaldsmand sin hærgen til en nærliggende 7-Eleven, hvor det gik ud over vin og inventar.
Annonce

AARHUS: Langt de fleste besøg hos frisøren foregår stille og roligt. Kunden sætter sig ned, frisøren klipper og til sidst betaler kunden for klipningen og går tilfreds ud af salonen.

Men engang i mellem går det helt galt. For eksempel tirsdag omkring klokken 15 i en frisørsalon i Frederiks Allé i Aarhus. Her satte en 41-årig mand sig i frisørstolen og forlangte at blive klippet - og så tog sagerne ellers fart.

Uden varsel begyndte han pludseligt at skubbe en masse genstande ned fra en hylde, og da den 60–årige frisør bad ham gå ud af butikken, blev den 41-årige særdeles aggressiv og slog frisøren gentagne gange med knytnæver i ansigtet og på kroppen. Herefter tog manden en lille skulptur på stedet, som han slog om sig med og knuste flere spejle og genstande.

En 29-årig mand forsøgte at standse den 41-årige, men blev også slået med skulpturen.

Annonce

Betjente mødt af flyvende vinflaske

Efter at have ødelagt en del inventar i butikken løb den 41-årige ud af butikken og ind i en 7-Eleven i nærheden, hvor han fortsatte sit togt. Først tog han en kage, som han begyndte at spise. Da den 55-årige ekspedient så bad ham stoppe, kastede den 41-årige kagen i hovedet på ham og begyndte herefter at kaste med vinflasker, som blev smadret rundt i butikken.

Da politiet kom frem, så betjentene en flaske flyve ud af butikken, og de fik hurtigt anholdt den 41-årige, som blev sigtet for flere tilfælde af vold, grov vold og hærværk.

Den 41-årige blev vurderet til ikke at være egnet til at sidde på politistationen. Han blev i stedet kørt til psykiatrisk afdeling efter afhøringen.

De to forurettede fik flere mindre skader efter overfaldet, men hverken de eller ekspedienten kom umiddelbart alvorligt til skade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce