Annoncørbetalt indhold

Beskyt din mobil mod skader

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I takt med at smartphones bliver mere og mere avancerede, forbedres også både kvalitet og design. Derfor vælger de fleste at beskytte deres mobil med både et mobilcover og skærmbeskyttelse. Ved at beskytte sin telefon ekstra godt, kan man forlænge levetiden på telefonen og bibeholde de fine overflader, som telefonen har som ny. Derudover kan man undgå at skulle betale for at få skiftet en flækket skærm, som efterhånden kan være en dyr fornøjelse.


Annonce

Der findes et væld af covers og det kan derfor være uoverskueligt at finde det helt rette cover, der dækker præcis de behov man har. Hvad enten man ønsker et cover med flere funktioner eller et cover, der blot skal beskytte telefonen mod skrammer, findes disse i forskellige designs og materialer. Det er muligt at finde covers til langt de fleste telefoner, uanset om man for eksempel ejer den nye iPhone 13, en model fra Samsung, de efterhånden populære OnePlus eller en helt anden model.


Ønsker man et simpelt cover, vælger mange at købe et gennemsigtigt bagsidecover eller et ensfarvet cover i plastik eller silikone, som beskytter telefonen mod stød, hvis man skulle være så uheldig at tabe den. Ønsker man noget mere farverigt eller et cover der passer til et bestemt outfit, kan man for eksempel finde fine Samsung- eller iPhone covers fra Burga, iDeal of Sweden eller Richmond & Finch.


Man kan derudover også vælge et cover med flere forskellige funktioner, som for eksempel med pung eller ståfunktion. Dette får du blandt andet i et flipcover, hvor langt de fleste har plads til kreditkort og kontanter, samt mulighed for at stille din telefon på højkant. Disse fås oftest i ægte læder eller kunstlæder, der giver dem et fint og lækkert udseende.


Yderligere kan man få covers til andre former for brug. Man kan få clutches og tasker til opbevaring af ens telefon, så man kan have den lige ved hånden, eller vandtætte covers, så man kan bruge sin telefon i regnvejr eller hvis man er på vandet. Kræver din telefon ekstra meget beskyttelse, kan du også finde håndværkercovers.


Vil du undgå skader i din telefonens skærm, kan du få skærmbeskyttelse i forskellige former. For eksempel kan du vælge skærmbeskyttelse i hærdet glas, så du undgår flækket skærm og flænger. Disse kan fås med sort eller hvid ramme der passer til telefonen eller blot et helt gennemsigtigt glas, der kan kombinere med et bagsidecover. Vil man blot beskytte mod mindre skrammer og lommeridser, kan man vælge et helt tyndt beskyttelsesfilm.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.