Annonce
Kultur

Bestil musikerne hjem i dagligstuen

Randers Kammerorkester giver randrusianerne mulighed for at bestille musikere til en lille intim hjemmekoncert under sloganet Tæt på Musikken. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Randers Kammerorkester tilbyder at komme hjem i privaten og give en mini-koncert i hjemlige omgivelser. Det populære orkester har adskillige ud-af-huset koncerter i løbet af jæbilæumsåret.
Annonce

Randers: Kammermusik behøver ikke nødvendigvis at være bundet til Koncertsalen på Værket. Den kan også afvikles og nydes i helt andre sammenhænge. For eksempel hjemme i privaten.

Det er Randers Kammerorkester, som giver randrusianerne mulighed for at bestille musikere til en lille intim hjemmekoncert under sloganet Tæt på Musikken.

- De bestemmer selv, hvem de vil have som publikum. De kan invitere venner, naboer, familie. Vores krav er, at koncerten skal afvikles i et tilpas stort rum, siger Bjarne Mørk Jensen fra kammerorkestrets administration.

Hvis man ønsker at få nogle af orkestret musikere hjem i privaten, skal man henvende sig til orkestrets administration.

Det er gratis at få musikalsk besøg.

- Vi vil gerne, at folk henvender sig i god tid, så vi kan tilrettelægge koncerterne efter, hvordan musikernes arbejdsplan iøvrigt er, siger musikchef David Riddell, der lægger vægt på også at få musikken ud af huset.

- Vi har i mange år givet Grøntsagskoncerter i Helligåndshuset, der plejer at være velbesøgte. Men vi har også haft musikere ude på sociale væresteder med deres instrumenter. Det har været en stor oplevelse - også for musikerne, der har fået rigtig god feedback på deres musik. Så vi vil også ud på værestederne i den kommende sæson, lover David Riddell.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Talenter banker på mod Esbjerg

Randers FC

Thomasberg tvivler på puljesejren: Kommer ikke i allerstærkeste opstilling

Annonce