Annoncørbetalt indhold

Bet på Randers FC og mange andre hold, med online betting

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Online betting er utrolig populært og er noget rigtig mange mennesker kaster sig ud, enten som fast rutine, eller engang imellem hvis der lige er en helt speciel kamp der er ekstra spændende. Der findes flere gode Betting Sider, hvor du kan bette på mange forskellige kampe, og på mange forskellige sportsgrene. Så om det er fodbold, tennis, håndbold, curling eller basket du synes er spændende, så er der mulighed for spændende bets. Når du skal vælge hvilken betting side du vil benytte, er det for det første vigtigt at se på, hvilke sider der tilbyder betting indenfor den sportsgren du er interreseret i. Hvis det er fodbold, så er det med meget stor sandsynlighed alle betting sider du kan bruge, men hvis det er en mere “sjælden” sportsgren, så kan det godt være at udvalget af betting sider er lidt mere snævert.


Annonce

Sådan kommer du igang med online betting

Lige nu er det EM i fodbold 2021 der er på alles læber, og det er helt sikkert også her de fleste bets kommer ind, også for at få mere spænding ind når man ser turneringen. Når EM finalen i Wembley i London er spillet, er der heldigvis stadig spændende fodboldkampe at bette på, fordi d. 16 juli starter Superligaen op. D. 18 juli spiller Randers FC mod Vejle Boldklub, og her kan du helt sikkert lave nogle rigtig spændende bets. Du behøver faktisk ikke engang at være kæmpe fodbold ekspert for at være med til at bette, fordi de fleste bets er rigtig simple. En af de “nemmeste” ting du kan bette på, er simpelthen bare hvor mange mål der bliver scoret i alt i kampen. Du kan også bette på hvem der vinder, eller hvem der bliver kampens spiller.


Randers FC

Det er altid sjovt at bette på sin egen bys hold, og hvis du bor i Randers, så er Randers FC dit hold. Holdet har før vundet medaljer i Superligaen, som er den bedste fodboldliga i Danmark. De har dog ikke vundet guld enndu, men i sæson 2012-2013, hev de en bronze medalje tilbage. Det bliver spændende at følge med, og se hvordan det kommer til at gå Randers FC i år, og en ting er sikkert, du kommer til at heppe og råbe endnu mere af fjernsynet, hvis du selv har sat penge på kampen, og så bliver det også lige lidt federe, hvis du ender med at bette rigtigt, og få gevinsten hjem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.