Annonce
Randers

Betjent bliver ny byrådskandidat i Langå

43-årige Christian Engelbrecht Pedersen er ny byrådskandidat for Socialdemokratiet. Foto: Majken Vestergaard

Langå: Forleden kunne du her i avisen læse, at socialdemokraten Iben Sønderup efter otte år i byrådet har valgt at sige farvel til lokalpolitik for i stedet at satse alt på en plads i Folketinget.

Nu står det klart, at hendes afløser som Socialdemokratiets byrådskandidat i Langå og omegn bliver Christian Engelbrecht Pedersen. Den 43-årige familiefar og balkanveteran er oprindeligt uddannet maskinarbejder, men har de seneste 16 år været politiassistent ved Østjyllands Politi i Aarhus og Randers.

- Jeg vil blandt andet kæmpe for en cykelsti mellem Langå Skole og Gudenåstien, mere urørt skov, og ikke mindst vil jeg kæmpe med næb og kløer for at bevare vores banegård, som både er byens livline og huser en vigtig del af byens kulturliv, siger han og understreger, at han trods de meget lokale mærkesager vil være byrådsmedlem for hele Randers Kommune.

Annonce

Kommunalvalget finder sted 16. november 2021, og Iben Sønderup, som selv stopper byrådsarbejdet med udgangen af 2021, er glad for, at det er den lokale betjent, der overtager hendes plads på stemmesedlen.

- Jeg kender Christian som en meget vidende og dygtig person med stor strategisk sans og evne til at se bag om tingene – måske på grund af hans baggrund som soldat og politimand. Samtidig er han også et meget empatisk menneske og familiefar. Det bliver godt for Langå, ja for hele Randers Kommune, at få en lokalpolitiker som Christian i byrådet, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Smidt ud fra eksamen af rasende censor: Nu er nederlag vendt til succes for ordblinde Steffie

Annonce