Annonce
Østjylland

Betjent måtte springe væk: Knallertkører i vild flugt

En politibetjent var tæt på at blive påkørt, da han til fods jagtede en 24-årig mand på knallert. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe

Allingåbro: En 24-årig mand havde mandag aften ingen planer om at følge ordensmagten instruktioner, da en patrulje omkring klokken 19 forsøgte at standse ham, da han kom kørende på en knallert ved Rougsøvej i Allingåbro.

Han stak i stedet af, og politibilen måtte tænde for blink og sirener og køre efter ham. Knallertkøreren kørte ifølge politiets døgnrapport ad Hovedgaden og Rougsøvej og videre ind på et grønt areal.

Her udviklede situationen sig yderligere dramatisk, da en af betjentene steg ud af politibilen og løb efter knallerten til fods. Den 24-årige vendte dog pludselig knallerten om på en ensporet sti og kørte direkte imod den jagtende betjent, som blev nødt til at springe til side for at undgå at blive ramt af knallerten.

Annonce

Knallertkøreren slap dog ikke væk, men blev til sidst standset, og han kan nu se frem til en længere række af sigtelser: Narkokørsel, ikke at efterkomme politiets anvisninger, at køre på en ulovlig knallert, for ikke at have tegnet forsikring på knallerten, for narkobesiddelse og for at have forvoldt fare for liv eller førlighed ved at have kørt direkte mod betjenten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce