Annonce
112

Betjente måtte hive rasende kvinde ud af bil: Havde ikke kørekort og ville ikke aflevere nøgler

En patrulje standsede en bil på Randersvej i Aarhus N, fordi den havde observeret, at den kvindelige fører sms'ede under kørslen. Det var den 38-årige kvinde ikke helt tilfreds med. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Den 38-årige bilist blev anholdt og taget med på stationen.
Annonce

AARHUS: Da en 38-årig kvinde blev standset af en patrulje på Randersvej i Aarhus N lørdag aften, havde hun ikke sådan lige tænkt sig at makke ret.

En patrulje havde observeret, at kvinden sms'ede under kørslen, og derfor stoppede de bilen med den 38-årige kvinde.

Det viste sig, at kvinden ikke havde generhvervet sit kørekort. Ejeren af bilen var ikke klar over, at kvinden ikke havde kørekort, men ønskede under omstændighederne ikke, at den 38-årige kørte videre i bilen. Derfor bad politiet kvinden om at aflevere nøglerne, hvilket hun ikke ønskede.

På et tidspunkt satte kvinden sig på ny ind i bilen og forsøgte at starte den, men betjentene fik igen den 38-årige ud af bilen, hvilket fik hende til at gøre modstand og råbe op.

Kvinden blev herefter anholdt og taget med til stationen, hvor hun blev sigtet for kørsel uden førerret, for at have benyttet håndholdt mobiltelefon under kørslen og for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Hun blev herefter løsladt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Randers

Randers Julehjælp: Festpenge i mediehuset går til økonomisk trængte familier

Randers

Motorvejen spærret natten til søndag: Kassevogn var væltet og chaufføren sad fast

Annonce