Annonce
Randers

Bil i brand under Randers Sunhedscenter: Brandvæsenet måtte lave 'kontrolleret indbrud'

Brand og Sikkerhed Randers måtte onsdag eftermiddag rykke ud til en bilbrand i kælderen under Randers Sundhedscenter. Foto: Google Maps
En parkeret bil brød onsdag eftermiddag i brand under Randers Sundhedscenter. Hurtig udrykning betød, at hele kælderen undgik et større vandbad.

RANDERS: En randrusiansk bilejer modtog onsdag et opkald af den mere kedelige slags.

I den anden ende af telefonen kunne Østjyllands Politi nemlig oplyse bilejeren om, at vedkommendes bil onsdag eftermiddag var gået op i røg, mens den holdt parkeret under Randers Sundhedscenter.

Beredskab og Sikkerhed Randers modtog anmeldelsen om brand i parkeringkælderen omkring klokken 16. Og brandvæsenet var faktisk så hurtigt på pletten, at man nåede at slukke den ulmende bil, inden det automatiske sprinkleranlæg i P-kælderen gik i gang.

- Da vi ankom, var der ikke synlige flammer, men det var tydeligt, at der var brand i den pågældende bils motor. Malingen på kølerhjelmen boblede, og der var allerede en del rødudvikling i parkeringskælderen, fortæller Jørgen Hansen, vagthavende indsatsleder hos Brand og Sikkerhed Randers.

- Vi lavede et såkaldt kontrolleret indbrud i bilen, så vi kunne åbne motorhjelmen, og derefter fik vi hurtigt branden slukket, siger indsatslederen.

Østjyllands Politi oplyser til Randers Amtsavis, at ejeren kort efter branden blev underrettet, og at der ikke er mere politimæssigt i sagen.

Hvordan branden opstod, er endnu ukendt.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold For abonnenter

Overblik og reaktioner: Vivild og Vorup styrer mod gyserkamp i sidste spillerunde

Fodbold For abonnenter

Reportage fra overlevelsesdrama: Håbet lever stadig i Helsted

Annonce