Annonce
Randers

Bil i brand ved rasteplads Gudenå

Politi i København, torsdag den 13. december 2018.
Mandag eftermiddag udbrød der brand i en bil på motorvejen ved rasteplads Gudenå i det sydlige spor.

Randers: Beredskab og Sikkerhed måtte mandag klokken 13.30 på job med at slukke flammerne i en bil, der holdt på motorvejen i nødsporet ved rasteplads Gudenå i det sydgående spor.

- Vi har lukket højre spor også, mens ilden blev slukket. Beredskab og Sikkerhed er på stedet og har formentlig også slukket ilden, men de plejer lige at blive der lidt for at sikre, at ilden ikke bryder ud igen, siger vagthavende hos Vejdirektoratets Trafikcenter, Camilla Eghøj, tre kvarter efter anmeldelsen kom ind.

En time efter bilbranden lød det fra beredskabsinspektør Niels Henrik Nielsen, Beredskab og Sikkerhed Randers, at de var færdige på stedet.

- Det var en ældre varebil, hvor der pludselig gik ild i motorrummet. Chaufføren kørte lige ud for rastepladsen, så han når bare lige at smide bilen ind i nødsport og springe ud, siger Niels Henrik Nielsen, som tilføjer, at der er ringet efter autohjælp, så bilen kan blive fjernet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce