Annonce
Randers

Bil udlejet via GoMore forsvandt, men politikerpar, som lejede bilen ud, holdes skadefri - delebiltjenesten betaler

Selv om parrets bil indtil videre er forsvundet, har Lise-Lotte Leervad Larsen og Malte Larsen ikke mistet tilliden til delebiltjenesten GoMore. Foto: Kim Haugaard
Som omtalt i tirsdagsavisen fik politikerparret byrådsmedlem Lise-Lotte Leervad Larsen og folketingsmedlem Malte Larsen ikke deres bil tilbage som aftalt, da de lejede den ud gennem delebiltjenesten. Men GoMores forsikring dækker alle eventuelle skader eller bortkomst af bilen.

Randers: - Jeg tror ikke, vi vil have problemer med igen at leje vores bil ud gennem GoMore, siger Lise-Lotte Leervad Larsen.

Som omtalt i tirsdagsudgaven af denne avis blev den socialdemokratiske byrådspolitiker og hendes mand Malte Larsen, der er medlem af Folketinget for samme parti, i påsken snydt, da de via delebiltjenesten GoMore lejede deres bil ud til en kvinde.'

Hun skulle efter aftale have leveret bilen tilbage lørdag klokken 21.30, men endnu har parret ikke set noget til bilen.

Når Lise-Lotte Leervad Larsen alligevel nu føler sig helt tryg ved GoMore og gerne lejer bilen ud igen, skyldes det en forsikring fra GoMore om, at hun og hendes mand vil blive holdt helt skadefri, da GoMores forsikring vil dække enhver eventuel skade på bilen, ligesom bilen vil blive erstattet, hvis den ikke findes igen.

Annonce

Mange undrer sig

- Vi er også blevet tilbudt en lånebil, indtil vi får vores egen bil tilbage, men det har vi takket nej til, da vi har en ekstra bil og godt kan klare os med den, siger Lise-Lotte Leervad Larsen.

Medvirkende til, at ægteparret Larsen fortsat har tillid til delebiltjenesten er også de reaktioner, som Lise-Lotte Leervad Larsen har fået på et opslag, hun lagde på de sociale medier om sagen.

- Alle er dybt forundrede og har aldrig hørt om lignende sager, og selv har jeg kun kunnet finde ét enkelt tilfælde af lignende snyd, og det daterer sig tilbage til 2018, siger hun.


Vi er også blevet tilbudt en lånebil, indtil vi får vores egen bil tilbage, men det har vi takket nej til, da vi har en ekstra bil og godt kan klare os med den.

Lise-Lotte Leervad Larsen


Hos GoMore glæder pr-manager Anders Sauer Petersen sig over, at randersparret har bevaret tilliden til GoMore. Han fortæller, at support-afdelingen i delbiltjenesten også er i dialog med lejeren af bilen og dennes far, og at sagen endvidere er anmeldt til politiet.

- Hvad der mere præcist er sket med bilen, kan jeg ikke sige noget om på nuværende tidspunkt, da opklaringen nu er lagt i hænderne på politiet, siger Anders Sauer Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce