Annonce
112

Bilbrande fortsætter i Tilst: 65 biler brændt af i år

I Trige har der også været bilbrande indenfor de seneste uger - akkurat som mange andre forstæder til Aarhus er ramt. Natten til tirsdag gik det ud over tre biler i Tilst. Foto: Henrik Lund
Flere vidner så natten til tirsdag udenlandsk mand løbe fra stedet, hvor to biler udbrændte og en tredje også fik skader.
Annonce

AARHUS: Østjyllands Politi fik natten til tirsdag klokken 04.11 en anmeldelse om, at der var brand i flere biler, der holdt parkeret på Langkærvej i Tilst.

En 29-årige mandlig beboer havde stået på gaden foran nummer 25, da der pludselig udbrød brand i én af bilerne, der holdt parkeret foran blokken. Manden så herefter en udenlandsk udseende mand løbe fra stedet i retning mod det grønne område nord for Langkærvej, oplyser Østjyllands Politi.

Da politiet ankom til stedet var der brand i tre biler, men ikke umiddelbart risiko for, at branden ville sprede sig yderligere. Brandvæsenet fik hurtig slukket branden, men to af bilerne udbrændte totalt, mens den tredje primært fik brandskader på den udvendige side. Årsagen til branden kendes endnu ikke.

Patruljerne lavede undersøgelser af gerningsstedet og foretog forhøringer i området, der pegede på, at branden var blevet påsat af én eller flere personer. En beboer havde hørt en kvinde råbe "Jeg har set jer", hvorefter en mandsperson havde sagt noget i stil med "kom vi løber", skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med den kvinde, der angiveligt havde set, og anråbt, personerne. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Der har de seneste uger været en stribe brande i århusianske forstæder. I år har der i alt i Østjyllands Politikreds været 65 bilbrande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce