Annonce
Randers

Bilhuset Haldrup Randers og Hobro udvider ejerkredsen

Michael Kaysen og Lars Haldrup. Tilsendt foto
Forbereder generationsskifte hos Bilhuset Haldrup
Annonce

RANDERS: Som et led i ønsket om et generationsskifte hos Bilhuset Haldrup, har indehaver Lars Haldrup valgt at udvide ejerkredsen. Michael Kaysen, der de sidste 15 år har arbejdet sig vej helt fra mekanikerlærling til eftermarkedschef, trådte pr. 1. juli 2020 nu også ind som ny medejer.

- Jeg fyldte 60 år i foråret, og det er naturligt, at vi nu går i gang med et generationsskifte. Michael varetager i forvejen ledelsen af vores værksteder og reservedelsafdelinger, og jeg er helt tryg ved at overlade firmaet til ham. Jeg har cirka fem gode år tilbage på arbejdsmarkedet endnu, og dem vil vi bruge på at finde en eller to salgsorienterede personer, der sammen med Michael kan udgøre den kommende ejerkreds, forklarer Lars Haldrup.


Det har længe været en drøm for mig at blive en del af ejerkredsen

Michael Kaysen


Bilhuset Haldrup, der er autoriseret forhandler af Hyundai, Nissan og Honda og værksted for BMW og Chevrolet samt specialister i Opel, beskæftiger i dag 55 medarbejdere i Randers og Hobro. Hobroafdelingen er desuden en del af værkstedskæden Carpeople.

Annonce

En drøm

- Det har længe været en drøm for mig at blive en del af ejerkredsen, og jeg har arbejdet hårdt for at nå hertil. Jeg er stolt af at få muligheden for at videreføre en virksomhed, som jeg virkelig tror på. Jeg ser i særdeleshed frem til at indgå i en forretning , der er klar til fremtidens hybrid- og elbiler med de nyeste systemer, udstyr og reservedele, siger Michael Kaysen.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce