Annonce
Norddjurs

Bilist havde øjnene rettet på telefonen: Kørte op bag i forankørende

Arkivfoto: Michael Bager
En 40-årig mand var onsdag eftermiddag skyld i et færdselsuheld på Grenåvej ved Drastrup, da han ville besvare et telefonopkald, mens han kørte bil. Herefter fik han flere problemer på nakken.

Drastrup: En 40-årig mand kom i problemer, da han onsdag eftermiddag var direkte årsag til et færdselsuheld på Grenåvej ved Drastrup.

Østjyllands Politi og Beredskab og Sikkerhed Djursland fik meldingen om uheldet klokken 15.05. Da de kort efter ankom til uheldsstedet, forklarede den 40-årige til politiet, at han var kommet kørende i sin varevogn, da han fik et opkald på sin mobiltelefon.

- Han kiggede kortvarigt ned på telefonen for at besvare opkaldet, og da han kiggede op igen, var der en anden bil lige foran ham. Han blokerede bremsen, men kunne ikke undgå at køre ind i den forankørende bil, lyder det fra Østjyllands Politi efter afhøringen af manden.

Den forankørende bil blev ført af en 37-årig mand.

Annonce

Viste ugyldigt kørekort

Den 40-årige mand kom dog yderligere i problemer, da betjentene på uheldsstedet vurderede, at han var påvirket af narkotika. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Herudover viste det sig også, at han var frakendt førerretten og ikke havde generhvervet kørekort. Derfor blev han også sigtet for kørsel uden førerret, ligesom han fik en sigtelse for at have fremvist et ugyldigt kørekort for betjentene.

Den 37-årige mand, som den 40-årige kørte ind i, blev efter uheldet kørt til kontrol på skadestuen for smerter i nakken. Grenåvej var kortvarrigt spærret i begge retninger, mens de implicerede biler blev flyttet og vejbanen ryddet for materialer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tidligere Visit Randers-ansat bliver vigtig brik i ny turisme-satsning

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];