Annonce
Favrskov

Bilist kørte ind i lygtepæl med tre børn i bilen: Stak af i en anden bil, men ind i et lukket vejsystem

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Østjyllands Politi fik dog fat i bilisten, fordi beredskabet satte et køretøj på tværs, så manden ikke kunne komme ud igen. Men så stak han af til fods, men det lykkedes politiet at få hold i ham.

Hammel: Politi og beredskab måtte på job fredag aften klokken 18.41, da der blev meldt om et færdselsuheld på Præstemarksvej i Hammel. En bil var kørt ind i en lygtepæl. Det viste sig, at der var to mænd i bilen, en fører på 34 år og en passager på 33 år, samt tre børn i alderen 11, 13 og 14 år.

- Da vi kom til stedet, kunne vi se to mærker i forruden, så det tyder på, at de to foran ikke havde brugt sikkerhedsseler, siger beredskabsinspektør Jørgen Hansen, Beredskab og Sikkerhed Randers.

Han fortæller, at sagen udviklede sig lidt, da føreren af bilen pludselig stak af:

- En kvinde kom kørende til, muligvis mor til børnene, og den bil, hun kom i, snuppede føreren af uheldsbilen og stak af i, men ind i et lukket vejsystem. Så vi satte bare en af vores biler på tværs, så han ikke kunne komme ud igen. Men så stak han af til fods, lyder det fra beredskabsinspektøren, der tilføjer, at det var lidt svært at hitte rede i sagen, fordi de implicerede i ulykken ikke talte så godt dansk.

Vagtchef og politikommissær, Per Bennekov, Østjyllands Politi, fortæller, at politiet fik fat i føreren, der har adresse i Aarhus, og fik ham sigtet for både færdselsuheldet og for spirituskørsel.

Børnene blev kørt til tjek på skadestuen, men var tilsyneladende sluppet fra uheldet uden de store skrammer, lyder det fra ordensmagten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Norddjurs

Lokale firmaer hjælper Norddjurs Kommune: Donerer gratis værnemidler til plejesektoren

Annonce