Annonce
Østjylland

Bilist stukket med kniv af anden bilist

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med vidner, der har overværet en episode fredag eftermiddag på Langenæs, hvor en 26-årig mand blev stukket tre gange med kniv i sin bil af en anden bilist. Foto: Katrine Becher Damkjær / Scanpix
En 26-årig mand blev fredag eftermiddag stukket tre gang med kniv i sin bil af en anden bilist.
Annonce

AARHUS: Fredag blev en mand stukket tre gange med kniv midt i eftermiddagstrafikken på Langenæs.

Den 26-årige mand holdt i sin bil i krydset Nordborggade/Augustenborggade klokken 15.31. Fra en bil bagved ham hoppede en mand ud for at sætte sig ind i den 26-åriges bil.

- Der står et slagsmål, og den 26-årige får tre overfladiske knivstik i armen, baghovedet og nakken, fortæller vagtchef Morten Bang fra Østjyllands Politi.

Gerningsmanden sætter sig herefter ind i sin bil og kører væk fra stedet.

Politiet efterforsker sagen.

- Vi har en formodning om, at der er en eller anden form for relation mellem de to mænd. Det er ikke vores opfattelse, at episoden er noget som sker helt tilfældigt, siger vagtchefen.

Politiet har kun et sparsomt signalement af gerningsmanden, der beskrives som 20-30 år med almindelig kropsbygning og kort hår.

- Vi vil selvfølgelig gerne høre fra vidner. Hvis nogen som har set det ske, må de meget gerne ringe på 114, siger Morten Bang fra Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce