Annonce
Randers

Bilist torpederede flere træer: To personer kørt på skadestuen

Der skete betydelig skade på bilen, og der var også personskade på de to i bilen, da der var et solouheld på Hadsundvej ved Gjerlev tidligt lørdag morgen. Privatfoto
Betydelig materiel skade og også pesonskade, lød det fra Østjyllands Politi, efter at to unge forulykkede på Hadsundvej ved Gjerlev tidligt lørdag morgen.
Annonce

Gjerlev: Flere træer var lagt ned, og en hæk blev molestreret efter nærkontakt med en personbil klokken 4.28 lørdag morgen. To personer fra bilen blev kørt på skadestuen. Soloulykken skete på Hadsundvej ud for nummer 529, og både ambulancer, beredskab og politi blev tilkaldt.

- Alarmen lød på færdselsuheld med fastklemte, men da jeg kørte derud, blev jeg mødt af to modkørende ambulancer, så der var de to unge kommet ud af bilen og på vej på skadestuen, siger beredskabsinspektør Christian Nøddelund, Beredskab og Sikkerhed Randers.

Der var dog et større oprydningsarbejde efter uheldet, melder han om:

- Bilen var kørt ind i tre træer, der var endt ud over vejbanen, så dem måtte vi have savet over og lagt ind i rabatten. En hæk var også blevet ødelagt, siger beredskabsinspektøren.

Hos politiet efterforskes sagen stadig.

- Bilen var kommet kørende mod syd på Hadsundvej, da føreren af en eller anden grund mistede herredømmet, ramte træer, en hæk og endte i grøften. Uheldet blev meldt klokken 4.28, og politiet vendte hjem derfra klokken 5.35 og kørte derefter ind på skadestuen for at afhøre de to personer fra bilen. Helt præcist, hvad deres tilstand er, ved jeg ikke, men de blev kørt til behandling og kontrol, siger vagtchef, politikommissær Christian Riis, Østjyllands Politi.

Uheldet gik ud over tre træer, som endte ud over vejen, og som Beredskab og Sikkerhed Randers måtte save op og flytte ind i rabatten. Privatfoto
En hæk fik også nogle svære knubs, da bilen kørte ind i den. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Randers FC For abonnenter

Dét lærte vi af kollapset mod Horsens: Forsvarsproblemer, unge på spring og kæmpende kant

Randers FC

Lejespiller fortsætter sæsonen ud: Sportsdirektør ser positive tegn i forhold til en permanent aftale

Annonce