Annonce
Randers

Bilist troede hun kunne nå det: Bundkar ødelagt og olie flød ud

En bilist troede, at hun lige kunne smutte med den forankørende bil ind i sløjfen ved Slotsgade i Randers lørdag eftermiddag. Det kunne hun ikke. Arkivfoto: Annelene Petersen
Annonce

Randers: Mr. Bean-elskere vil kunne huske, at han på et tidspunkt får et værre hyr med få sin bil under en bom ind eller ud af et parkeringshus. Det ender med at bommen rammer ned oven i bilen. Sådan en slags omvendt Mr. Bean uheld skete lørdag klokken 14.33 ved indkørsel til sløjfen ved Slotsgade i Randers.

Beredskab og Sikkerhed Randers blev tilkaldt til det, der i fagsprog kaldes "mindre forurening".

- Det viste sig, at det var en kvindelig bilist, der troede, at hun lige kunne nå at smutte med den forankørende bilist ind i sløjfen, der jo er lukket af en pullert midt i vejen mellem klokken 10 og klokken 15. Man trykker på en knap, og så kører pullerten ned, og så kan man køre ind. Men det kunne hun ikke nå, så pullerten kom op og ødelage bilens bundkar, så der løb olie ud, siger beredskabsinspektør Jørgen Hansen, Beredskab og Sikkerhed Randers.

Falck var ankommet til stedet, og de havde strøet kattegrus ud til at opsuge olien på brostenene.

- Så det eneste jeg gjorde, var at få fat i kommunens vejafdeling som måtte ud for at feje op efter uheldet, siger Jørgen Hansen.

Han fortæller, at det ikke er første gang, at det er sket.

- Det sker ind imellem. Og man skal i øvrigt heller ikke tro, at man bare kan køre ind i sådan en pullert. Det kan man ikke, og den flytter sig ikke lige, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Randers

Søndagens coronatal lokalt: Alle positivprocenter i fem kommuner er nu under 1

Randers For abonnenter

Endnu har kun en lille halv snes mennesker fået et sidste hvilested i skoven ved Lykkeshøj

Annonce