Annonce
112

Biljagt i Randers: Efterlyst mand forsøgte at undslippe politiet

En patrulje fra Østjyllands Politi måtte natten til onsdag sætte efter en 29-årig mandlig bilist, der nægtede at standse, da betjentene satte blink og sirene til i Assentoft.

Randers: Patruljen fik mistanke til manden, da han kørte rundt i en varebil uden nummerplade foran. Men da betjentene ville have ham til at køre ind til siden, trådte han i stedet på speederen og fortsatte i høj fart ind mod Randers.

Undervejs kørte den 29-årige mand tre gange over for rødt, blandt andet i krydset ved Randersbro og Tørvebryggen. På Jernbanevej kørte han imod færdselsretningen, og kort efter kørte han op over fortovet, inden han efter syv minutters eftersættelse standsede på Snerlevej ved Mariagervej i den nordlige del af byen.

Her stoppede jagten dog ikke, for den 29-årige fortsatte flugten til fods med en betjent i hælene.

Da han løb ind i en opgang, blev han imidlertid fanget, anholdt og sigtet for at ikke at efterkomme politiets ordrer.

Annonce

Masser af nye sigtelser

Det viste sig, at den 29-årige var efterlyst, idet han var udeblevet fra en fængselsstraf på 10 måneder for en række forskellige domme – herunder færdsel og berigelse. Men inden han blev kørt til afsoning, modtog han en ny, lang række sigtelser for sine forseelser. Blandt andet for narkokørsel, eftersom han virkede påvirket af stoffer ved anholdelsen.

I alt blev det til ni sigtelser for henholdsvis narkokørsel, kørsel uden førerret, kørsel over for rødt – tre gange, kørsel mod færdselsretningen, besiddelse af hash, besiddelse af ulovlige piller, tyveri af nummerplade (den, der sad bagpå), manglende forsikring på bilen samt for ikke at have efterkommet politiets anvisninger.

Med i bilen havde den 29-årige mand en 30-årig kvindelig passager, som ikke blev sigtet for noget og derfor frit kunne tage hjem efter anholdelsen af den 29-årige mand.

Selve biljagten og anholdelsen af den 29-årige mand skete med så meget tumult, at det blandt andre vækkede den private borger Brian Eriksen, som ellers havde ligget og sovet trygt i sin lejlighed på Snerlevej.

- Det var helt vildt, der var fire-fem politibiler på stedet, og jeg kunne høre, hvordan politifolkene talte om, hvor hasarderet bilisten havde kørt. Og pigen, der havde været med i bilen, græd højlydt og kunne ikke forklare, hvorfor han havde kørt så vildt, siger Brian Eriksen til Amtsavisen.

Anholdelsen af den 29-årige mand skete på Snerlevej ved tretiden natten til onsdag. Foto: Brian Eriksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Annonce