Annonce
Randers FC

Billetsalget til AGF-brag er startet: Godkendt til 4000 tilskuere

Jublen var til at tage og føle på blandt det rekordstore publikum, da Randers FC for et år siden vandt 2-0 på hjemmebane over AGF efter scoringer af Emil Riis og Alhaji Kamara. Når de to klubber mødes igen i anden spillerunde, bliver det med et mere begrænset publikum. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Randers FC har startet billetsalget til lokalopgøret mod AGF. Som følge af coronarestriktionerne er der adgang for op til 4000 tilskuere. Sæsonkortholdere har fortrinsret.
Annonce

Randers: Sidst Randers FC tog imod AGF hjemme på Cepheus Park var det med tilskuerrekord på knap 10.000 tilskuere og en sejr på 2-0.

En ny sejr er bestemt ikke udelukket, når de to hold møder hinanden igen i anden spillerunde af den nye Superligasæson, men det er den helt store folkefest til gengæld.

Coronarestriktionerne betyder, at der fortsat skal være god afstand mellem tilskuerne, så Randers FC må derfor "kun" sælge 4000 billetter til opgøret mod rivalen fra syd.

Salget af billetter er startet torsdag, hvor sæsonkortholderne frem til mandag 14. september har fortrinsret til at trække en billet til kampen via deres sæsonkortprofil, oplyser Randers FC på sin hjemmeside.

Mandag vil de nummererede pladser, som ikke er optaget, blive sat til salg, så alle kan købe dem. Sådan da.

I første omgang vil købere af hjemmebanebilletter til tidligere Randers FC-kampe i sæsonen 2019/20 have fortrinsret til at købe billet til kampen mod AGF. Det fungerer som en tak for støtten i den forgangne sæson, skriver klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Kommune i fuld gang med forberedelser: For første gang nogensinde overhaler babyboomere de unge

Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Annonce