Annonce
Randers

Billetter sat til salg: Festen på Plænen genopstår til Randers Festuge næste år

Her er der godt med gang i festen på Justesens Plæne ved en tidligere lejlighed til en koncert med Sømændene, som også kommer på besøg til næste år. Arkivfoto: Annelene Petersen
Café K's ejer, Søren Schack, har i samarbejde med festarrangøren Dursun Event genoplivet festen på Plænen under Randers Festuge. De første 500 partoutbilletter til rabatpris er nu sat til salg.

Randers: Det var i manges øjne et tab, at Randers Festuge 2019 måtte klare sig uden den traditionsrige fest på Justesens Plæne. Men den tidligere arrangør, Leif Bressum, havde mistet modet på projektet, efter at telt-domen blæste væk ved Randers Ugens start i 2018.

Nu er der igen godt nyt. Ejeren af Café K, Søren Schack, har i samarbejde med festarrangøren Dursun Event, genoplivet traditionen.

- Nu skal den tilbage. Vi har snakket frem og tilbage med kommunens eventbureau, og nu har vi fået mulighed for at gøre det, som vi kunne tænke os det, fortæller Søren Schack.

Han var nemlig ikke interesseret i, at telt-domen skulle genopstå.

- Det var bare et højt telt, som ikke havde plads til særlig mange, forklarer han.

I stedet skal der være et stort almindeligt koncerttelt og to mindre telte med henholdvis irsk og retrotema. Derudover satser arrangørerne på at skaffe en lang række madvogne samt barer med forskellige temaer til området.

Annonce
Det vigtigste er, at det bliver en god fest med en masse glade mennesker. Hvis det bliver en succes på den måde, er vi klar til holde ti års-jubilæum i 2030.

Søren Schack, ejer af Café K, og den ene halvdel af det nye partnerskab bag Festen på Plænen

Cascada, Tørfisk og Sømændene

På programmet fredag er indtil videre Cascada, DJ Alligator og Barcode Brothers. Mens lørdag byder på Tørfisk, Gas-bu-dua, Fede80ere, Back in Black og Sømændene. Når arrangørerne er ude i så god tid, handler det selvfølgelig om at have tid til promovering, men også om at de gode musiknavne skal bookes hurtigt.

- Det er svært at få navne, hvis man ikke booker i god tid. Cascada og Sømændene var allerede svære at finde et hul hos, forklarer Søren Schack.

Arrangørerne håber på mellem 3000 og 4.000 gæster om dagen. Overskud tør de ikke satse på det første år.

- Det vigtigste er, at det bliver en god fest med en masse glade mennesker. Hvis det bliver en succes på den måde, er vi klar til holde 10 års jubilæum i 2030, siger Søren Schack.

- Vi er i hvert fald nogle driftige mennesker, som er klar til at forsøge at løfte arven efter Leif Bressum, forklarer han.

De første 500 partoutbiletter til festen på Plænen 2020 er netop blevet sat til salg til knap 200 kroner for de hurtige. Det svarer til prisen for en lørdagsbillet. Festen på Plænen er fredag 14. august og lørdag 15. august, hvor Randers Festuge slutter.

Når festen på Plænen vender tilbage i Randers Festuge i 2020, bliver det ikke med dome-teltet fra 2018, men derimod med et mere traditionelt festtelt. Presseillustration
- Vi er bare nogle driftige mennesker, som gerne vil gøre noget godt for byen, siger Søren Schack, ejer af Café K. Foto: Richard Sylvestersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Brødebetynget dødsbilist i retten: Dårlig økonomi og problemer i familien førte til druk

Favrskov

Ny direktør i Favrskov

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers

Foredrag om identitetstyveri

Randers FC For abonnenter

Speciel testkamp venter Randers FC: Sådan stiller de op fra start

Annonce