Annonce
Østjylland

Billigt besøg hos modeljernbane

Model af Baden Baden Bahnhof. Foto: Hadsten Modeljernbane
Modelbane Europa i Hadsten halverer billetprisen

HADSTEN:  Modelbane Europa åbner igen dørene for besøgende netop som  den absolutte højsæson er gået i gang. Modelbanen har således åbent hver dag frem til 16. august, altså i resten skolernes sommerferie plus en ekstra uge af hensyn til især udenlandske turister. Indtil den 9. august kan man komme ind og se de flotte modelanlæg for halv pris.

Modelbane Europa er en af Europas største modeljernbaner, og drives af Hadsten Modeljernbaneklub.

- Vi har været meget spændte på, om vores gæster ville komme, eller om de af forsigtighedsgrunde i forhold til corona-situationen ville vælge at blive hjemme, siger Bjarne Werliin fra Modelbane Europa.

Annonce

- Men med det besøgstal, vi har haft i de første uger af sommerferien, ser det ud til, at folk gerne vil opleve vores eventyrlige modelverden.

Hurtig sommerpakke

Modelbane Europa fortæller, at man med stor glæde har taget imod regeringens sommerpakke, som bl.a. tilbyder støtte til museer, så disse kan sætte prisen på entrébilletter ned til halv pris. Man sendte hurtigt en ansøgning afsted, og allerede to dage efter fik modelbanefolkene et positivt svar – og en pengeoverførsel.


Med det besøgstal, vi har haft i de første uger af sommerferien, ser det ud til, at folk gerne vil opleve vores eventyrlige modelverden

Bjarne Werliin, Hadsten Modeljernbaneklub


- Vi er faktisk noget imponerede over, hvor hurtigt Skov- og Kulturstyrelsen har behandlet vores ansøgning. Og vi er ikke ret meget i tvivl om, at det har en god effekt på besøgstallet. Vi har mange besøgende stort set hver dag, og vi kan se, at folk i højere grad en normalt køber en kop kaffe og en af vores unikke svellekager. Så der er svært at holde armene nede, siger Bjarne Werliin.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Genlæs livebloggen: Randers FC henter et point i Herning

Annonce