Annonce
Alarm 112

Biltyveri udviklede sig til dødstrusler

Genrefoto: Johan Gadegaard

Voldby: Politiet rykkede tirsdag aften omkring klokken 20 talstærkt til Voldby ved Grenaa, hvor et biltyveri udviklede sig dramatisk og endte i trusler.

- Meldingen går på, at det er ejeren af bilen, der bliver truet af gerningsmanden bag tyveriet. Men det skal vi have klarlagt nu, sagde vagtchef René Ludvig, vagtchef ved Østjyllands Politi tidligere på aftenen.

Politiet rykkede ud til stedet med en indsatsleder, en hundepatrulje og en reaktionspatrulje, og den formodede gerningsmand, en 32-årig mand, blev hurtigt derefter anholdt og sendt til politistationen i Randers.

Annonce

Vagtchef Per Bennekov kan sent tirsdag aften fortælle, at situationen begyndte ved Brugsen i Voldby, hvor en 25-årig kvinde fik stjålet sin bil.

- Den kører til et sted ikke så langt derfra, hvor kvinden finder den, og får kontakt med tyven. Han har stjålet bilen med nøglen, og han udleverer nøglen til hende, men i den forbindelse truer han kvinden med at ville skyde hende med et oversavet jagtgevær, fortæller Per Bennekov.

Manden går derefter ind i et hus på en adresse på Dolmervej, og kvinden får tilkaldt politiet.

- På grund af truslen om skydevåbnet laver vi en lidt større aktion og får anholdt den 32-årige, siger Per Bennekov.

Politiet foretog efterfølgende en ransagning af adressen, men der blev ikke fundet nogen våben.

Den 32-årige er nu sigtet for brugstyveri af bilen og for dødstrusler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC melder udsolgt til pokalfinalen: - Det forslår som en skrædder i helvede

Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce