Annonce
Randers

Biografen i Randers åbner igen - men endnu ikke helt, som du kender den

Nordisk Film Biografer Randers har været lukket siden 12. marts. Nu åbner biografdirektør Rene Jensen dørene igen. Arkivfoto: Annelene Petersen
Torsdag 4. juni kan biografgængerne igen se film i Nordisk Film Biografer Randers. Budskabet til gæsterne er klart: Kom trygt i biografen.
Annonce

Randers: I mere end to måneder har Nordisk Film Biografer Randers været lukket, men nu er biografchef Rene Jensen klar til at åbne igen.

Torsdag 4. juni slår han dørene op til biografen. Biografen har været lukket ned siden 12. marts på grund af covid-19-krisen.

- Det bliver godt at kunne åbne igen og byde vores gæster velkommen. Vi overholder naturligvis alle retningslinjer fra myndighederne, så det bliver en tryg oplevelse, siger biografchef Rene Jensen.

Biografen i Randers vil i første omgang holde åbent torsdag til søndag. Der vil være mindst ét tomt sæde mellem hver gruppe af biografgæster, ligesom filmene programlægges således, at der aldrig vil være for mange mennesker på én gang i biograflobbyen, og så der er god tid til rengøring af salene mellem forestillingerne.

Gæsterne vil blive mødt af en vært, som vil byde velkommen, informere om retningslinjer, sikre god hygiejne og i det hele taget hjælpe med at skabe en god oplevelse. Det vil selvfølgelig være muligt at købe både slik, kaffe, kolde sodavand og varme popcorn, så biografturen kan blive – næsten – som den plejer.

Når biografen i Randers åbner, vil det blandt andet være med animationsfilmen ”Fremad”, den danske debutfilm ”Kød og Blod” med Sidse Babett Knudsen på rollelisten og ”Bombshell” med Charlize Theron.

Det fulde program vil løbende blive opdateret og kan ses på nfbio.dk eller i Nordisk Films bioapp, hvor man fra tirsdag 2. juni også kan købe billetter.

Rene Jensen opfordrer til, at man køber sine billetter online på forhånd for at undgå kødannelse og ventetid i biografen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Talenter banker på mod Esbjerg

Randers FC

Thomasberg tvivler på puljesejren: Kommer ikke i allerstærkeste opstilling

Annonce