Annonce
Sport

Bjørnebo dropper bjørneboet: Vender tilbage til Randers Cimbria

Efter to sæsoner i Aarhus er Simon Bjørnebo tilbage i Randers Cimbria. Arkivfoto: Annelene Petersen
Simon Bjørnebo vender tilbage til Randers Cimbria, som han forlod i sommeren 2018 til fordel for EBAA. I den forgangne sæson blev han mester med Bakken Bears, men et håb om mere tid på banen, har fået ham tilbage til Randers.
Annonce

Randers: Et velkendt ansigt vender tilbage til Randers Cimbria.

Simon Bjørnebo, der i sidste sæson blev dansk mester med Bakken Bears, er igen klar til at tørne ud for Randers Cimbria, som han forlod i sommeren 2018 efter to sæsoner.


Jeg havde andre tilbud i Danmark, men jeg har set, hvordan Randers Cimbria har udviklet sig de seneste år, og det tiltaler mig meget, at målsætningen er tårnhøj. Jeg vil rigtig gerne vippe Bakken af pinden.

Simon Bjørnebo, kommende Randers Cimbria-spiller


Først spillede han en sæson for Bakken Bears lightudgave EBAA, som til denne sæson har skiftet navn til Bears Academy, inden han i den forgangne sæson var med til at spille det 18. danske mesterskab hjem til Aarhus-klubben.

- Vi har holdt øje med ham, siden han tog herfra. Vi føler, han er en Randers-dreng, og sidst var vi glade for ham både på og uden for banen. Han vil gerne have noget mere spilletid end det er blevet til i Bakken, og det kan han formentlig få her. Det har været naturligt at hente ham tilbage, fortæller forretningsfører i Randers Cimbria, Mike Nielsen, der har hovedansvaret for at finde spillere til det hold, som Charlie Burgess og Peter Hoffman skal stå i spidsen for.

Hovedpersonen selv håbede, at sæsonen i Bakken Bears var blevet et springbræt til et udlandseventyr, men coronasituationen besværliggjorde det håb, og i juni begyndte den første flirt med Cimbria-lejren, hvor han har indgået en toårig aftale.

- De har bare vist mig stor interesse hele vejen igennem. Jeg havde andre tilbud i Danmark, men jeg har set, hvordan Randers Cimbria har udviklet sig de seneste år, og det tiltaler mig meget, at målsætningen er tårnhøj. Jeg vil rigtig gerne vippe Bakken af pinden, og jeg tror også, det er realistisk. Jeg er i hvert fald sulten, fortæller Simon Bjørnebo.

Annonce

Tilbage med rutine

I sidste sæson satte den danske forward 24 treere på 63 forsøg, et snit på 38, og netop skuddene fra distancen er spidskompetencen.

- Han har et rigtig godt skud fra treeren, og det er vigtigt for os, at vi stort set altid har fem spillere på banen der kan skyde. Han skal være klar til at tage de frie treere, lyder det fra Mike Nielsen.

Den foreløbige Cimbria-trup for sæsonen 2020-21

Fenton Bradley Jr. (NY)

Jordan Brangers (NY)

Reginald Kissoonlal (NY)

Chris Nielsen

Casper Stage

Anton Hansen

Brantley Bynum

Oscar Alm

Baru Adjehi

Simon Bjørnebo (NY)

Hos mestrene blev det blot til en enkelt startplads i sidste sæson. 12 minutter i gennemsnit pr. kamp i de 18 ligaopgør, hvor han var med.

- Jeg føler, at jeg viste mig frem i Bears, men der var alligevel langt til spilletid. Jeg blev nedprioriteret og fik ikke chancen for at vise mit værd, fortæller Simon Bjørnebo.

Den danske forward er klar over, at han også kommer til et miljø med stor konkurrence om spilletiden i Randers Cimbria, men målet er alligevel at bringe sig i en position til flere minutter på banen.

- Jeg tog fra Randers som en ung mand, og nu vender jeg tilbage med noget mere rutine. Det er helt sikkert et mål at få mere spilletid, men det vigtigste for mig er, at vi som hold vinder flest mulige kampe, siger Simon Bjørnebo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Randers FC For abonnenter

Tilbagevendt Tosin skal slippes løs: - God nyhed med ekstra frihed

Randers FC

Randers FC møder mestrene: Helvedet i Herning, formationsforvirring og bud på startopstillingen

Annonce