Annonce
Randers

Bjerregrav-klub med i kampen om 100.000 kroner

For nylig har Kronjyllands Esport i Bjerregrav udvidet aktiviteterne med en Tech Klub, der er blevet meget populær. Nu er foreningen indstillet til prisen "Fantastiske Fællesskaber 2019". Arkivfoto: www.jakoblerche.dk

Bjerregrav: Kronjyllands Esport og Techklub er blandt de fem finalister, der har chancen for at vinde 100.000 kroner i TV2 Østjyllands "Fantastiske Fællesskaber 2019".

Foreningen er den eneste i Randers-området, der er med i opløbet, og Bjarke Nordentoft, der er formand for foreningen, håber på, at mange vil bakke op og stemme på klubben, inden spændingen udløses 22. november.

Klubben har for nylig tilføjet en ny aktivitet, nemlig Tech-klubben, hvor piger og drenge kan få lov til at lege med og lære om robotter, programmering, droner og meget mere. Tech Klubben holder til i et klasseværelse på Bjerregrav Skole.

- Vi er snart færdige med det første forløb i Tech klubben, og medlemmernes feedback er overvældende positiv. Som frivillige er vi nu begyndt at arbejde på en bedre struktur med mere læring og løbende progression til næste forløb, fortæller Bjarke Nordentoft.

I forvejen havde klubben esport på programmet, og to stærke hold herfra spiller i både en europæisk og en dansk turnering.

Esport-klubben holder til i Bjerregravhallen, og der bliver også tid til at motionere ind imellem aktiviteterne ved tasterne.

Hvis Kronjyllands Esport og Tech Klub vinder prisen, skal pengene bruges til hjælp til at få et stort ønske opfyldt - nemlig at få lavet en tilbygning til hallen til klubbens voksende medlemsskare. I øjeblikket er der omkring 75 medlemmer og 20 frivillige.

Medlemmerne af Kronjyllands Esport og Techklub deltager i flere turneringer og klarer sig godt. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Annonce